2777
2789
عنوان

بیاین یه خاطره از خواستگارم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 28345 بازدید | 541 پست
من وشوهرمم هم قدیم وا مگه بده؟سه سانت ازمن بلندتره

نه بد نیست  بعضیا نمیپسندن. زن پسر خاله ام از شوهرش تقریبا نیم متر بلندتره. هفتام بچه دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=43309760]وای یا خدا😂😂😂[/QUOT 

بعدها که بلوغ و رد کردم تو تل گرام منو دید گفت خودتي پس اون کی بود گفتم من پشت درخت قائم شده بود میخواستم ببینم تو قیافه منو میخوای یا نه اون دوستم بودوالا ديگگه بجور باید آبرو رفت رو برميگردوندم

خلاصه اینم خواستگارای ما بودن

خوباش که میومدن درو همسایه نمیذاشتن بیان بس تو تحقیقات خالی میبستن

بداش هم که گفتم😂محلمون فضول زیاد داشت

خلاصه موقع خواستگاری شوهرم.به بابام گفتم بابا بیا بشین میخوام 

باهات حرف بزنم😐

گفت بگو

گفتم ببین بابا اگه میخوای من شوهر کنم باید محلمون وعوض کنیم

بابامم قبول کرد بنده خدا

رفتیم ۱جای باکلاس وبا فرهنگ

اونجا شوهرم اومد خواستگاری وجور شد😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نه بد نیست  بعضیا نمیپسندن. زن پسر خاله ام از شوهرش تقریبا نیم متر بلندتره. هفتام بچه دارن

اره موافقم هرکس یه تیپه 

مهم خوشبختیه

تازه تنها دلیلم ک اون نبود پسره سرباز. بود هنوز کار ثابت نداشت😢

[QUOTE=43309760]وای یا خدا😂😂😂[/QUOT  بعدها که بلوغ و رد کردم تو تل گرام منو دید گفت خودتي پ ...

ای تو روحت😂😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

نیم متر😐😐

خب من چون خودم قدم بلنده  پسرِ قدبلندترازخودم پیدانکردم.به همین بلروگفتم😂

خوب دیگههههههه قدت خارجیه چرا میزنی😢😢😢😢😢نه خواهر جان من یک و شست  و دو. یا سه قدمه دیگه شوهرمم انقدی بود که نمیشد😂😂😂😂😂ارزو کفش پاشنه بلند داشتم تق تقی

من یه خواستگار داشتم خانوادش یه شهر دیگه بودن برای بار اول با دوستش و خانم دوستش اومدن خواستگاری من که چای اوردم دوستش انقد استرس داشت موقع چای برداشتن دستش حورد زیر سینی یکم چایی ریخت روی خواستگار بی نوا من که مرده بودم از خنده دیگه داداشم اومد نجاتم داد سینی رو ازم گرفت یکی نبود بگه مگه خواستگاری توعه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
خلاصه اینم خواستگارای ما بودن خوباش که میومدن درو همسایه نمیذاشتن بیان بس تو تحقیقات خالی میبستن ب ...

خوشبخت بشی الهی

ولی خدایی به بابات گفتی اگه میخوای شوهر کنم بریم یه محله دیگه؟؟

سلام دخترا قضیه منم جالبه من باشوهرم دوس بودیم خواستگاری که اومدن بابام راضی نبود یعنی پسره رو ندیده بود کلا، بزور آوردیمش تو سالن یکم که خوش و بش کرد برگشت گفت حالا دوماد ما کدوم آقاپسره؟؟؟؟    

حالا فک کن من کلی پیش شوهرم کلاس گذاشته بودم که بابام راضی نیستو... حالا حالاها هم باور نمیکنه بابام راضی نبوده میگه اگه راضی نبود زودی نمیگفت دومادم کدومه  

الانم که بابام میگم میگه چه میدونم خانوادشو دیدم خوشم اومد یهو ازشون یه همین راحتی  

سلام بچه ها من عضو جدیدم

میخوای بپرسی چطور تاپیک بزنی؟😔

خوش اومدی گلم