2777
2789
عنوان

بیاین یه خاطره از خواستگارم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 28345 بازدید | 541 پست

يبار من رفتم سر قرار تا رسیدم به پسره چادرمو در آوردم جلوش مچاله کردم گذاشتم بغلم يکمم خورده کرایه دستم بود گذاشتم رو چادرم اوج بلوغمم بود جوش داشتم پسر گفت اینجا دسشويي نداره رفت دیگه نیومد یعنی فهمید من چقد ازش سرما روش نشود برگرده والا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبارم تویکی ازخاستگاریام عمه ی دوماده انقددرموردهمه چی سوال پرسید که اعصابم خوردشده بود

هی میگفت خب عزیزم چندسالته؟گفتم ۱۷.پچ پچ میکردن بازمیگف موهاتوببینم 

یامیگفت قدت چنده

آخرش گفت وزنت چقده؟میشه ترازوبیارید؟

دیگه اعصابم خوردشدگفتم مگه اومدیدگوسفندبخرید قدووزن ودندون نگامیکنین؟اصلامن نمیخام ازدواج کنم انگارپسرخودشون چه قزمیتیه حالا!

هیچی دیگه اونام رفتن😂😂

قیافه ها:

مادردوماد:😨😨😨😰

عمه های دوماد:😨😨😨😕

مامان وابجیام:😲😲😈😅

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍
يبار من رفتم سر قرار تا رسیدم به پسره چادرمو در آوردم جلوش مچاله کردم گذاشتم بغلم يکمم خورده کرایه د ...

وای خدا افتادم کف زمین از خنده😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
توخواستگاری خودم عمه ی دوماده انقددرموردهمه چی سوال پرسید که اعصابم خوردشده بود هی میگفت خب عزیزم چ ...

چه بی شعور بودن

خوب کاری کردی😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
یبارم تویکی ازخاستگاریام عمه ی دوماده انقددرموردهمه چی سوال پرسید که اعصابم خوردشده بود هی میگفت خب ...

واقعا این سوالارو پرسید؟ چه رویی دارن ملت. اوج بی احترامیه. خوب شد جوابشونو دادی

یبارم تویکی ازخاستگاریام عمه ی دوماده انقددرموردهمه چی سوال پرسید که اعصابم خوردشده بود هی میگفت خب ...

خوب گفتی حقشون بود😊

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

من خواستگار اومده بودم برام از من خوشش میومد طفلی اینقدر احساساتی شده بود بار اول غریبه هم بود منو با اسم کوچیک صدا میزد توو اطاق که حرف میزدیم برا من میوه پوست میگرفت با چنگال میداد بهم منم خنده ام میگفت یه وضعی رود نمیتونست راحت بشینه فقط تکون میخورد طفلی .

زندگی به من آموخت که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ...
اره منم اینو. تجربه دارم تازه به داداش کوچیکم گفتم از سوراخ کلید اتاقت نگاه کن داریم میریم سمت اتاق ...

من وشوهرمم هم قدیم

وا

مگه بده؟سه سانت ازمن بلندتره

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍