2777
2789
عنوان

بیاین یه خاطره از خواستگارم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 28344 بازدید | 541 پست

شوهرم اومده بود خواستگاری رفتیم اتاق صحبت کنیم(کنار آشپزخونه) وسط حرفای مهم بودیم که شوهرم یه باره برگشت گفت یخچالتون چرا انقدر صدا میده!!!!!!

خراب شده بود همونروز صداش تا اتاق خواب میاومد😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وشوهرم دو سال قبل ازدواج باهم دوست بودیم

اومدن خواستگاری

گفتن برین صحبت كنید

ماهم رفتیم شوهرم ی كیوی خورد و امدم بیرون

بعد چون باباهامون میدونستن ما اكی ایم باقی حرفا رو زدن

این وسط بابابزرگ طفلكم ك نمیدونست جریانو

اومد گف بابا تو راضیی؟؟؟ توافق كردین؟!؟

گفتم ارهًقیافش اینطوری بود طفلك    

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
من وشوهرم دو سال قبل ازدواج باهم دوست بودیم اومدن خواستگاری گفتن برین صحبت كنید ماهم رفتیم شوهرم ...

😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
والا بخدا. آجی نمیدونی اوایل عقد چطوری مثل کوزت براش کار میکردم. بازم یه دستت درد نکنه نمیگفت. کلی ...

زهرا جان منم یه خریتایی کردم اوایل خیلی تمیز میشستن از عروس بقیه تعریف میکردن ک کار میکنه منم بیشتر کار کردم😢ولی دریغ از تعریف دیگهههه بیخیال شدم شیک میرم شیک میام خصوصا خواهرشوهرم ک باشه ک اصلاااا کار نمیکنم

استارتر چقد شد هزینه زایمانت؟

پارسال ۵۰۰شد ولی الان بیشتر شده. بیمارستان رایگان بودا این فقط هزینه دکترم بود. شیرازم. بزن لینکو بخونش همه چی رو نوشتم

شوهرم که اومده بود خواستگاری وبگم

۱گوشی داشت گلکسی از اون باکلاسا

بهش گفته بودم اونروز که اومدین الکی برو دستشویی گوشی رو واسم بذار اونجا

اخه ۱شهر دیگه بودن دیگه نمیدیدمش دفعه اولم  نرفتیم اتاق

خلاصه رفت و گوشی رو گذاشت

من هی استرس داشتم کسی نره دستشویی ببینش😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
زهرا جان منم یه خریتایی کردم اوایل خیلی تمیز میشستن از عروس بقیه تعریف میکردن ک کار میکنه منم بیشتر ...

مثل من👍👍👍👍

پارسال ۵۰۰شد ولی الان بیشتر شده. بیمارستان رایگان بودا این فقط هزینه دکترم بود. شیرازم. بزن لینکو بخ ...

اره فامیل ماهم رفته رایگان

فقط هزینه دکتر داده😋

ای کلک. مگه قبلش با هم دوست نبودین؟

دوست بودیم چرا

اما تو دوستی نگفتم بهش گفتم شاید اعتماد نداشته باشه بده

خواستگاری که اومد مطمئن شد.گفتم بذاره😂