2777
2789
عنوان

بارداری اول

355 بازدید | 43 پست

بارداری اولمه، هیچ تجربه ای ندارم هر نکته مهم و پیشنهادی دارید بگین لطفا . 4هفتمه.

و متخصص زنان خوب هم در مشهد که نوبت دهیش خوب باشه و کارشم عالی باشه اگر میشناسید معرفی کنید لطفا.

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)

وای گلم پا قدمش خیر باشه براتون الهی شما قبلا جزو دوستانن بودید توی سایت

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خوشبحالت انشالله بسلامتی  کاش منم جراتشو داشتم

مرسی عزیزدلم. والا یکم بدون تحقیق و امادگی بود یکم استرس دارم اصلا نمیدونم چیکار کنم

شما چندوقته ازدواج کردی؟

خب مشهدی رفتی تو حرم واسه تو دلی منم دعا کن صحیحو سالم بیاد بغلم سلام منم ب اقا برسون 

بعدم 

من مغزیجات من زیاد میخورم و خرما واسه تشکیل قلب و مغز و هوش بچه 

کنسروجات اصن نخور اب هویج و هویج نخور زعفران نخور 

حبوبات بخور عدس و لوبیا اینا 

رابطه اصن نداشته باش استراحت کن سنگین اصلاااا بلند نکن کار زیاد نکن استرس بی استرس انشالله ک صحیحو سالم بیاد بغلت

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
اول بیمارستانت رو مشخص کن بعد دنبال متخصص خوب باش رضوی و سینا و مهر و پاستور عالین

بیمارستان من فقط بنت الهدی شنیدم. این 4تایی ک گفتی از بنت الهدی بهترن؟ 

ممنون میشم اگ میدونی بگی از بین همین 4تا کدوم بهترن

مرسی عزیزدلم. والا یکم بدون تحقیق و امادگی بود یکم استرس دارم اصلا نمیدونم چیکار کنم شما چندوقته از ...

اها ببین الان باید  اسیدفولیک بخوری فعلا اسید ۱ بگیر بخور تا بری دکتر دکتر ب من ۵ داد چون دختر خاله پسر خاله ایم

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

کار سنگین انجام نده

چیزای مقوی بخور میوه سبزیجات مغزیجات خیلی خوبه

جگر عرقیجات دمنوش فلفل ادویه ها آب هویج( سبزی جعفری گشنیز شنبلیله کرفس)لبنیات غیر پاستوریزه فست فود نوشینیدنی انرژی زا نوشابه تخم مرغ خام مصرف نکن

حتما زودتر برو دکتر بهت فولیک اسید ویتامین د بده

بیمارستان من فقط بنت الهدی شنیدم. این 4تایی ک گفتی از بنت الهدی بهترن؟  ممنون میشم اگ میدونی ب ...

من سینا بودم واقعا عالی بود

۲ جاری فوق لوس دارم یکی پاستور بود یکی مهر اونام خیلی راضی بودن. رضوی هم که همیشه از خوبیش شنیدیم

بنت الهدی هم بیمارستان خوبیه

وای گلم پا قدمش خیر باشه براتون الهی شما قبلا جزو دوستانن بودید توی سایت

ممنونم عزیزم. دعا کنین برام خیلی استرس دارم چون بتام 6000ه سرچ کردم خیلی چیزای خوبی ننوشته بود