2777
2789
عنوان

بچها قرص برنج کجا می‌فروشن؟ قیمتش چقدره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 47 پست
من نمی دونم تو زندگی چه سختی های کشیدی  اما من تو شرایط عادی نبودم  هیچوقت هم نخواستم با ...

نه عزیزم بنده کجا مسخره ش کردم.خواستم باهاش شوخی کنم و با خنده بهش بگم یکم آروم بشه.واقعآ نمی دونم چرا بد برداشت کردید.اگه با دقت و چندبار بخونید می دونید انگار داشتم برای جگرگوشه م می نوشتم و خیرخواهی می کردم.نه نسخره.

مشکل روانی هم برچسبه.به چادر تنها هم نیست یا ادعای مذهبی بودن.

به معرفت و خیلی چیزاس که شامل می شه.یا حق

من نمی دونم تو زندگی چه سختی های کشیدی  اما من تو شرایط عادی نبودم  هیچوقت هم نخواستم با ...

و اینم بدونیم خداوند هیچ بنده ایی رو اونقد رها نمی کنه که خودکشی کنه مگر خودش کمک خدا رو نخواد.و طالب هدایت و رستگاری نباشه و دنیازده وگرنه خدا همیشه هوای بنده هاشو داره مگه اونقد وقیح و دیازده و شقیه شده باشن که از صراط حق دور بشن به اسم و رسم و ادعا هم نیست.به باطن و نیتته‌.رستگار و عزتمند باشید و خداپسند و فاطمی.

یا حق/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر جان

وقتی رفته بودم توی اون فروشگاه غذایی تا مخ پسره رو بزنم بریم یه جا برام قرص برنجی تهیه کنه چون یه عطاری کنار مغازه ش بود می خواستم از اون برام بگیره به بهانه ی برنجای مغازه خودش..الین حرفی بهم زد گفت می خوای شوهرتو بکشی؟می خوای کیو بکشی..که گفتم نه برای خودم می خوام خیلی مشکل دارم.خواهشآ یه جوری برام ردیفش کن.

حالا تو خواهر می خوای برای خودت یا هر که.منصرف سو از خدا بخوا کمکت می کنی آبجی خوبم.

بعد از اون توقع نداری که توی نی نی سایت یکی بگه دارم کارت به کارت کن آدرس بده برات بفرستم بیاد؟دنبال اینی؟@؟@

بعد برات با شیشه و مسکالین و آمفتامین و مریدین و پی سی پی و اِل اِس دی یه چیزی قاطیش کنه توهم بزنی مامانتو ببعی ببینی سرشو ببری کبابش کنی توی خونه بخوری سرشم بدی همسایه بگی کله پاچه بار گذاشته بودیم@خب البته ان که برات اینکارو می کنه یک انس شیطانی و مرکبه شیطانه تا ته نابودیت می ره.

پیش اومده که میگما!به خدا پناه ببر و ۱۴ معصوم.

یا حق آبجی.شهید محمد معماریان فراموش نکن.تونسی سر مزارش برو فاطمی با حدود حجاب فاطمی برو بگو برات آقایی کنه.از همینجا بهش توسل کن.مرد بوده نه مثل نامردای به وفور و خائنا و ندعیان دروغین دینداری شیطانی فعلی.بهش توسل کن.رستگار باشی ان شاءالله.خدا یار و یاورت.

آیه ۲ و ۳ سوره ی طلاقو هر روز بخون و عمل کن.خدای صادق وعده ش حقه!یا حق

به خدا میسپارمت