خواهر جان
وقتی رفته بودم توی اون فروشگاه غذایی تا مخ پسره رو بزنم بریم یه جا برام قرص برنجی تهیه کنه چون یه عطاری کنار مغازه ش بود می خواستم از اون برام بگیره به بهانه ی برنجای مغازه خودش..الین حرفی بهم زد گفت می خوای شوهرتو بکشی؟می خوای کیو بکشی..که گفتم نه برای خودم می خوام خیلی مشکل دارم.خواهشآ یه جوری برام ردیفش کن.
حالا تو خواهر می خوای برای خودت یا هر که.منصرف سو از خدا بخوا کمکت می کنی آبجی خوبم.
بعد از اون توقع نداری که توی نی نی سایت یکی بگه دارم کارت به کارت کن آدرس بده برات بفرستم بیاد؟دنبال اینی؟@؟@
بعد برات با شیشه و مسکالین و آمفتامین و مریدین و پی سی پی و اِل اِس دی یه چیزی قاطیش کنه توهم بزنی مامانتو ببعی ببینی سرشو ببری کبابش کنی توی خونه بخوری سرشم بدی همسایه بگی کله پاچه بار گذاشته بودیم@خب البته ان که برات اینکارو می کنه یک انس شیطانی و مرکبه شیطانه تا ته نابودیت می ره.
پیش اومده که میگما!به خدا پناه ببر و ۱۴ معصوم.
یا حق آبجی.شهید محمد معماریان فراموش نکن.تونسی سر مزارش برو فاطمی با حدود حجاب فاطمی برو بگو برات آقایی کنه.از همینجا بهش توسل کن.مرد بوده نه مثل نامردای به وفور و خائنا و ندعیان دروغین دینداری شیطانی فعلی.بهش توسل کن.رستگار باشی ان شاءالله.خدا یار و یاورت.
آیه ۲ و ۳ سوره ی طلاقو هر روز بخون و عمل کن.خدای صادق وعده ش حقه!یا حق
به خدا میسپارمت