2777
2789
عنوان

اگه شوهر...

198 بازدید | 29 پست

سلام خانما اگه همسرتون خوبیای زیادی داشته باشه ولی درآمدش زیاد نباشه یعنی خودش ب فکر درآمد نباشی و عشقی کار کنه باهاش زندگیو ادامه میدین یا ب فکر چاره ای میفتین

خودم در کنارش کار میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با عشقی کار کردن نمیشه انتظار آینده ی بهترو داشت،وقتی بچه دار بشید کلی هزینه به زندگیتون اضافه میشه و دیگه عشقی کار کردن جواب نیس

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎