2777
2789
عنوان

پلو پز چندکاره از دیجیکالا گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 26 پست

پلوپز من اینجوریه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایول منم دقیقا همینو گرفتم😁ان شاء الله سال ها براتون کار کنه😍باهاش حلیم و خورشت هم درست میکنید؟

مرسی فدات عزیزم همچنین برای شما😍😘

من بیشترین استفادم ازش پخت کیک بوده که واقعا عالی درمیاد 

حلیم تا حالا تو عمرم درست نکردم ولی برنج و خورش درست کردم خوب بود

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
مرسی فدات عزیزم همچنین برای شما😍😘 من بیشترین استفادم ازش پخت کیک بوده که واقعا عالی درمیاد  ...

🥰🥰🥰پس خوبه،من بس حلیم دوست دارم یکی تو نظرات گفته بود باهاش درست کرده خریدم😍😂

🥰🥰🥰پس خوبه،من بس حلیم دوست دارم یکی تو نظرات گفته بود باهاش درست کرده خریدم😍😂

انشالله مبارکت باشه و به سلامتی ازش استفاده کنی و توش حلیم بپزی😋😍

سلام گل دختر، خوبی ؟ 

میگم قشنگ جان ، ی سوال خیلی مهم داشتم ( خیلی برام مهمه ) ، میخواستم بدونم سه ماه اول که حقوق فرهنگیان رو یکجا می‌ریزند ، بدون کسریات هست یا نه 

( میدونم‌ اگه این سه ماه بدون کسریات باشه بعدا کم میشه فقط می‌خوام بدونم این سه ماه هم کسریات کامل میگیرند  و ... ) 

من خودم امسال قبول شدم ترم اولم 🌷

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍