2777
2789
عنوان

لطفا بیاید بعد گزارش بزنید .

97 بازدید | 16 پست

اگه تو مهمونی همسرتون همش به یکی دقت کنه رقصو موقع نشستن هم بهش یکسره نگاه کنه شما چه عکس العملی دارین ناراحت میشن یا چی؟اون طرف هم از نزدیکانتون باشه  و نتوانید رفت وامدو قطع کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه رفت وامدو قطع کرد چقدر شوهر من بی عقله من انقدر تیپ زدم منو ندید هی به طرف نگاه کرد

چرانمیشه اگ ب حرفیه قطع کن من ازدختری ک زیاد جلوشوهرم سبکی کنه هم شوهرم اذیت شه هم من قطع رابطه می‌کنم 

نخواستین بشه دیدین شد   
واینم بگم اگه به همسرتون بگین سریع ناراحتیشو تو جمع مطرح می‌کنه یا به طرفتون میگه  که مثلاً زنم ...

پیش نیومده برام ولی هیچوقت جتی قهرموجلوجمع جارنزده فقط دلیل قهرم میپرسه 

نخواستین بشه دیدین شد   
پیش نیومده برام ولی هیچوقت جتی قهرموجلوجمع جارنزده فقط دلیل قهرم میپرسه 

دفعه قبل باهاش قهر کردم دلیلشو به طرف گفت گفت چون باهات شوخی کردم زنم باهام دو روز قهر بود جلو جمع گفت الآنم پس باهام قهر باش چرا ادا در میاری انگار هیچی نشده 

دفعه قبل باهاش قهر کردم دلیلشو به طرف گفت گفت چون باهات شوخی کردم زنم باهام دو روز قهر بود جلو جمع گ ...

دوباره انجام داده نبایدب روش میاوردی وبهش میگفتی چون دیگه عادی شده میگه توک فهمیدی خیلی النی ترش کرده اون طرف بازم اومدکنارشوهرت؟

نخواستین بشه دیدین شد   
دوباره انجام داده نبایدب روش میاوردی وبهش میگفتی چون دیگه عادی شده میگه توک فهمیدی خیلی النی ترش کرد ...

می‌دونم اگه من وجود نداشتم دوست داشت کنار اون باشه آه چه بده نتونم ناراحتیمو نشون بدم که باز مثل جریان قبل همه متوجه بشن 

دوباره انجام داده نبایدب روش میاوردی وبهش میگفتی چون دیگه عادی شده میگه توک فهمیدی خیلی النی ترش کرد ...

شوخی و خنده بینمون عادی هست. اما نگاه همسرم یه جوری بود اذیت شدم 

می‌دونم اگه من وجود نداشتم دوست داشت کنار اون باشه آه چه بده نتونم ناراحتیمو نشون بدم که باز مثل جری ...

ناراحت نکن خودتواون خودش میفهمه فقط سکوت کنه تنهابودی بهش بفهمون

نخواستین بشه دیدین شد