2777
2789
عنوان

با یه پیج فیک شوهرمو امتحان کردم

1785 بازدید | 66 پست

اینقد زود وا داد تعجب کردم

بمن شب بخیر گفت و رفت ب پیج فیکم پیام داد تا قرار گذاشتن پیش رفت

همش اصرار داشت تصویری بگیره

اولش پیاماشو پاک میکرد گف نمیخوام زندگیم خراب شه از طرف کی هستی من متاهلم

بعد ازمن مطمعن شد ک از طرف من نیست خیالش راحت شد رفت پیام داد ک میخوام ببینمت من مجردم و کلی حرفای +۲۰

حالا زده زیرش میگ خواستم ببینم طرف کیه

چون یبار همچین چیزی ازش دیدم خواستم برا یبارم ک شده امتحانش کنم ، فکرشو میکردم ک اینجوری شه...

همه دنیام دخترم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش اینکارو نمیکردی الان روح وروان خودت بهم ریخته☹

باور کن بیخبری خوش خبریه

سعی نکن کنکاش کنی چون واقعا چه چیزی از این مردا پیدا میشه☹

عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه🤗وزن شروع ۸۲😔🔓  👈🏼81.300🔓🥺🥺۸۵.۲۰۰😭🔒

عزیزم خاک هیچچچ باغچه ایی بدون کرم نیست.

اونم مردا 

که وقتی ببینن خب همه چی مهیاست ،چرا بدشون بیاد 

چرا با کنجکاو بودن بیخودی  زندگی رو برای خودت و همسرت سخت میگیری 

جای اینکارا سیاست برخورد با همسر رو یاد بگیر طوری که خیالت راحت باشه که هر جام رفت یا هرکارم کرد دلش پیش خودته

عزیزم خاک هیچچچ باغچه ایی بدون کرم نیست. اونم مردا  که وقتی ببینن خب همه چی مهیاست ،چرا بدشون ...

چجوری؟؟ 

من مجردم بعد امثال  این تاپیک یا تاپیکهای خیانتو که میخونم اصلا از دل و دماغ میوفتم:(

فکر کردن به خیانت دیدن داغونم میکنه 

اینکه یه سریا رو میبینم میگن ما خیانت دیدیم میتونستیم جدا بشیم ولی به خاطر بچه هامون موندیم اون بیشتر به همم میریزع

واقعا آدم باید چکار کنه؟ 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

منم یبار با پیج فیک ب شوهرم پیام دادم 😂😂😂😂 بعد اصلا نه فالوم کرده بود نه پیام سین زده بود ی راست بلاک کرده بود

به منم هیچی نگفته بود 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞