2777
2789
عنوان

ارتوپد

49 بازدید | 3 پست

سلام ، من مدتی میشه برای زانو هام فیزیو تراپی میرم ولی خیلی تغییری حس نمیکنم و هنوز درد دارم .

بعد از چه مدت ممکنه نیاز پیدا کنم به تعویض مفصل زانو پیدا کنم ؟ 

اگه دکتری میشناسید در تهران ،محدوده شهرک غرب میشناسید ممنون میشم معرفی کنید   .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم! متاسفم که هنوز درد داری. معمولاً فیزیوتراپی برای مشکلات زانو کمک می‌کنه، ولی بستگی به شدت آسیب و نوع مشکل شما ممکنه تغییرات طول بکشه. اگر بعد از چند هفته فیزیوتراپی هنوز درد دارین و تغییری احساس نمی‌کنید، احتمالاً نیاز به بررسی بیشتر دارین. تصمیم برای تعویض مفصل زانو معمولاً بعد از بررسی‌های دقیق‌تر، مثل تصویربرداری و معاینه، گرفته میشه. به طور کلی، وقتی درد زیاد میشه و حرکت رو مختل می‌کنه، یا غضروف‌ها شدیداً آسیب دیده باشن، ممکنه به تعویض مفصل نیاز بشه.

برای معرفی دکتر توی محدوده مرزداران، دکتر امیر حسین مجدی رو به شما پیشنهاد می‌کنم. ایشون متخصص ارتوپدی با تجربه و خیلی کاربلد هستند و می‌تونن دقیقاً بررسی کنن که آیا شما نیاز به تعویض مفصل دارین یا نه.

امیدوارم هرچه زودتر خوب بشید! 💪