2777
2789
عنوان

خانمایی که اپی لیدی دارین

251 بازدید | 15 پست

خوبه ؟برای کل بدن میشه استفاده کرد یا فقط دست و پا ؟میخام بخرم ولی نمیدونم خوبه یا نه 

گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پاناسونیک داشتم ضد اب بود با کف میزدم دردش کمتر بود خیلی خوب بود 5 سر بود سنگ پا هم داشت سر بکینی و زیر بغل جدا بود متاسفانه خراب شد و دیگه نتونستم استفاده کنم منکه راضی بودم سال 91 سر خریدم گرفتم 150 تومن ولی االان نزدیک 750 تومن شده

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  
چه مارکی بهتره؟ واسه شما چه مارکی

Braun

Philips

من قبلي مارك براون بود راضي بودم .

جديدم ديدم فيليپس يكي زده كه براي بيكيني دستگاه سر باريك جدا داره ، و دستگاه بزرگتر براي بدن الان اونو استفاده ميكنم راضيم. اتفاقا الان كه باردارم دست و پامو با سر شيو از رو پوست اون ميزنم اول يادم نبود ژيلت زدم تمام پوستم كنده شد و خارش شد

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

منم فیلیپس دارم....جدیدا گرفتم خیلی راضیم اصلا درد نداره با اینکه من پوستم خیلی حساسه...قبلا براون داشتم افتضاح بود یه ذره استفاده میکردم از درد میمردم بعدم همش زیر پوستی در میو مد...ولی این خیلی خوبه ۱۲۰گزفتم

نباید پشت هم استفاده کنی زیرپوستی میکنه

چجوری باید استفاده کرد که زیرپوستی نکته؟من دستمو حسابی زشتو زیر پوستی کرده.مدام میزنم

همواره لبخند بزنید.روزی زندگی از ازردن شما خسته خواهد شد