2777
2789

هر کی هم اقدامش نتیجه داد بیاد اینجا بگه تا ذوق کنیم

خدارو چه دیدید،شاید این تاپیک سبب خیر شد و به لطف دعای همدیگه مادر شدیم

من از امروز به خودم قول دادم فکرای منفی و نا امیدی رو از خودم دور کنم و سبک زندگیم رو اصلاح کنم

دیروز خداروشکر بعد از چهار ماه پریود شدم! از وقتی اقدام رو شروع کردم پریودم قطع شد و تخمک گذاری نداشتم،تنبلی هم دارم! خیلی ناراحت بودم،همین که اقدام رو شروع کردم تخمک گذاریم متوقف شد ،حالا ان شاءالله بعد از پاکی دوباره از سر میگیرم اقدام رو! فقط اینبار حواسم به تغذیم و تحرکم هم هست،دعاهای شما هم بهش اضافه میشه،دیگه باقیش با خداست

راستی اگر سرخ کردنی هارو با روغن کنجد بخورم دیگه مضر نیست؟ یا فرقی نمیکنه و همچنان مضره؟

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

باردارم 

ان شالله به حق عزت و بزرگی خدا هرکی بچه بخواد به بهترین شکل دامنشو سبز کنه ان شالله منتظرا همه دل شاد بشن الهی آمین یاااا رب العالمین🤲❤️

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردارم  ان شالله به حق عزت و بزرگی خدا هرکی بچه بخواد به بهترین شکل دامنشو سبز کنه ان شالل ...

الهی آمیییییییین 

ممنون عزیزدلم

الهی تو هم نی نیت رو صحیحو سالم بغل بگیری گلم♥️🌹

بیاید دیگه،من خیلی به دعاهاتون احتیاج دارما🙂

عزیزم استرسو از خودت دور کن ورزش صبحونه سالم خوردن خیلی مهمه در حین رابطه خیلی فکرتو آزاد کن بگو شد که شد نشد بازم تلاش میکنم

من خیلیا رو شنیدم بعد ی مدت پر استرس رها کردن و عادی رابطه داشتن ینی زدن به بیخیالی به طرز عجیبی براشون بچه گرفت استرس خیلی بده خیلی

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

یجایی حامله میشی ک فقط مات میمونی

من انقد اذیت شدم

انقد بی صدا اشک ریختم

چه سقط بدی گذروندم زمین نشستم از درد میلرزیدم🥲

بیخیال شدم کلا قرصامم نخوردم همین ک خونم عوض کردیم

باردار شدم‌ فهمیدم حکمت اینه با اسایش باردار بشم

اینو گفتم ک بگم ب زمان بندی خدا ایمان داشته باش

اینجوری میده قدرش بیشتر بدونی

ب حق علی باردار میشی امسال 

من و نی نی از ته دل برای شما و همه اونایی ک دوست دارن مادر بشن دعا میکنیم

عزیزم استرسو از خودت دور کن ورزش صبحونه سالم خوردن خیلی مهمه در حین رابطه خیلی فکرتو آزاد کن بگو شد ...

من موقع رابطه تقریبا استرس ندارم گلم،استرس من وقتی شروع میشه که نه باردار میشم نه پریود! یه حس خیلی بدیه،هزار مدل توهم میزنم،توهم بارداری،توهم نازایی، توهم یائسگی...! کلا قفل میکنم،نه میتونم خوراکی های قاعده آور بخورم نه خوراکی که جای بچه رو سفت کنه! همینا هزار مدل استرس و نگرانی بهم میده،خیلی هم عصبی میشم 

من سال اول ازدواجم هم اقدام داشتم ولی نشد،فکر کنم کلا یکبار پریود شدم ،یعنی در طول یک سال فقط یکبار تخمک گذاری داشتم! ولی الان خداروشکر اوضاع پریودم بهتر شده

یجایی حامله میشی ک فقط مات میمونی من انقد اذیت شدم انقد بی صدا اشک ریختم چه سقط بدی گذروندم زمین ...

انرژی که از دعاهای شماها میگیرم از هیچ دکتری نمیگیرم🥲

ان شاءالله خدا به حق دعای شما که بارداری منو هم مادر کنه!

الهی کوچولوی نازتو صحیحو سالم بغل بگیری گلم♥️🌹

من اقدامی نیستم ولی دعا میکنم برای همتون سال بعد همه تاپیک زایمان بزنید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
انرژی که از دعاهای شماها میگیرم از هیچ دکتری نمیگیرم🥲 ان شاءالله خدا به حق دعای شما که بارداری منو ...

یروز ک نی نی تو بغلته میای این تاپیکتو میبینی میگی إ یادش بخیر اینجا چقد الکی ناراحت بودم🥹

انقد علم پیشرفت کرده ک دیگه نی نی دار شدن راحته عزیزم

من موقع رابطه تقریبا استرس ندارم گلم،استرس من وقتی شروع میشه که نه باردار میشم نه پریود! یه حس خیلی ...

خب اوضاع پریودیتون داره خوب میشه این امید وار کنندس همینجور ادامه بده خدارو چه دیدی یهو دیدی شد که شد

مثلا بری سنو بگن خانم ۲ ماهته بخدا کاری واسه خدا نشد نداره توکل داشته باش میدونم سخته حتی میدونم بعضی از مردم فرهنگ درست رفتار کردن ندارن بخدا این مردم حتی به کسی که دختر دار میشه هم حرف میزنن (ان شالله بعدی پسر  حالا اطمینان داری دختره ؟  ولی بچه اول باس پسر باشه و هزاران...)

ولی شما فقط توکل کن و بسپار به خودش

من اقدامی نیستم ولی دعا میکنم برای همتون سال بعد همه تاپیک زایمان بزنید 

الهی آمیییییییین 

ممنون عزیزم♥️🌹ان شاءالله نفستون حقه و منم طعم شیرین مادرشدن رو میچشم😍

ان شاءالله خودت هم به زودی حاجت روا بشی گلم

یروز ک نی نی تو بغلته میای این تاپیکتو میبینی میگی إ یادش بخیر اینجا چقد الکی ناراحت بودم🥹 انقد عل ...

ان شاءالله

خدا بِده،هر جور دوس داره بده😁

خب اوضاع پریودیتون داره خوب میشه این امید وار کنندس همینجور ادامه بده خدارو چه دیدی یهو دیدی شد که ش ...

من همه امیدم به خداست! اصلا مگه میشه اون بخوادو نشه؟

ولی خودش گفته بعضی چیزارو به شرط دعا بهتون میدم،منم اومدم اینجا دعا گدایی کنم🙂

من موقع رابطه تقریبا استرس ندارم گلم،استرس من وقتی شروع میشه که نه باردار میشم نه پریود! یه حس خیلی ...

اومدم یه نصیحت خاهرانه بهت بکنم..

ببین عزیزم هرماهی هم که پریود میشی تخمکت ضعیفه چون تنبلی داری و نمیگیره..

حتما حتما حتما زیر نظر دکترباش باید دارومصرف کنی تا تخمکات تپل بشه و بارداری خوبی داشته باشی خواهش میکنم جدی بگیز