قیافم در حد ۳۱ میخوره با بوتاکس و فیلر و عمل پلک سنمو آوردم پائین از آقایونی که خوشم میاد معمولا ۳۱ تا ۳۳ از آب در میان از مردهای مطلقه یا متاهل خوشم نمیاد اصلا حالا با این تفاصیر که در مورد ازدواج یا مجرد موندن هم زیاد برام مهم نیست شما جای من باشی آشنا میشی سنتو راست میگی ؟ یا میزاری یه مدت بگذره بعد میگی ؟
اسی به نظر من اتفاقا خیلی گارد نگیر در مورد حرفش و واکنش نشون نده بذار خود واقعی ش رو نشون بده در ع ...
اره بچه های اینجا زیادی حساس میشن من دیگه دختر ۱۸ ساله نیستم نباید واکنش شدید نشون بدم برعکس باید متین باشم شرمنده شه تکرار نکنه هر چند مست بود امشب حضوری خجالتیه اصلا چون رفتارش سنگین تر بود من خوشم اومد ازش وگرنه خودش داره میگه داداشم حق منو خورده خشکلتره در صورتی که از نظر من این جذاب تره مردونه تره
ملیف یعنی زنیکه هیچی نداره و بقیه میتونن بخاطر نداشته هاش ازش سو استفاده کنن. متاسفم برا این جانوور دوپا بیشعور بی خانواده. بزن تو دهنش بگو به ملیفی مادر و خواهرت که نمیرسم.
اها اخه من دهه هفتادی هستم گفتم ببینم چقد از نظر چهره به ما نزدیکی و جوون نشون میدی که این اقا فک می ...
اینم بهت بگم من ۲۷ سالم بود چهرم از الآن شکسته تر بود واقعا فیلر معجزه هست هر کی اختراع کرده دعای من همیشه باهاشه تمام خطهای عمیق رو کاور میکنه خط لبخند خیلی سن رو میبره بالا یا گودی زیر چشم