2777
2789

خانوما من امروز بی بی زدم منفی بود دیگ امیدی ندارم

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته اقدامی؟

اولین ماهم بود قبلش چکاب دادم مشکلی نبود امروز یه روز قبل موعدمه 

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار
علائم هم داشتی؟

اره دوسه روز تکرر ادرار شدم و ترشح صورتی دیدم و یبارم یکم خونی بود ترشحم دیگه خبری نشد کمردرد وسردردهم داشتم البته امروز یکم بهترم 

چند وقته اقدامی؟

میگن بی بی چک رو زود گذاشتم خواهش میکنم برام دعا کنین اگر تا ۵ام پری نشم میرم آز میدم

عزیزم عجله نکن اگر پری عقب افتاده بی بی چک بزن وگرنه اشتباه نشون میده، برا من یبار زدم اشتباه بود پری که ۴،۵ روز عقب افتاد دوباره زدم مثبت شد

این لکه صورتی که دیدی مشکوکه، میتونه به معنیه لانه گزینی باشه و بسلامتی حامله باشی پس امیدتو از دست نده به خودتم استرس وارد نکن انشالله که باردار هستی

عزیزم عجله نکن اگر پری عقب افتاده بی بی چک بزن وگرنه اشتباه نشون میده، برا من یبار زدم اشتباه بود پر ...

عزیزم مامانا دعاشون براورده میشه توروخدا برام دعا کن اگر نباشه دیوونه میشم

باشه عزیزم دعا میکنم به زودی حامله بشی و  ۹ماه دیگه یه نی نی سالم و صالح بدنیا بیاری

فقط صبور باش و آرامش داشته باش و امیدت به خدا باشه ❤

سلااام عزیزم...منم مث شماکمردردوسردردم ....انشااالله که بارداری...استرس نداشته باش

همسرم و دخملام بهترین هدیه های پروردگارم. 

سلام دوستان منم یک ساله تو اقدامم دو روز قبل پری دوتا بی بی چک مثبت شد البته با خط کمرنگ همون روز آزمایش دادم بتا کمتر از دو بود الان ده روزه پری نشدم و اولین باره عقب میندازم تا حالا پریودم منظم بوده البته دوروز بعد پری هم رفتم ازمایش بازم بتا کمتر از دو بود بی بی چکام هم بعد پری همه منفی .امیدی هس باردار باشم؟؟؟؟خیلی کمر درد و لگن درد دارم بدنم از همون قبل پری تا امروز داغه داغه ترشخات شیری دارم

تنهایی گاهی وقتا تقدیر ما نیست؛ترجیح ماست . . .
سلام دوستان منم یک ساله تو اقدامم دو روز قبل پری دوتا بی بی چک مثبت شد البته با خط کمرنگ همون روز آز ...

عزیزم فک کنم عفونت داری ک این دردارو داری حتما یه دکتر برو 

باشه عزیزم دعا میکنم به زودی حامله بشی و  ۹ماه دیگه یه نی نی سالم و صالح بدنیا بیاری فقط صبور ...

فدااااااات عزیزم