2777
2789
عنوان

خیلی بی پولیم خیلی خیلی نزدیک به گدایی بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه در روی یه پاشنه نمیچرخه خدا خیییییلی بزرگه و روزی رسون

پروردگار من ... مهربون خدای بی منت ...ویژژژژه هوای بچه هامو داشته باش ..خودت مراقبشون باش ..خدایا من به خیر تو امید دارم ...

اونی ک گفته پول خوشبختی نمیاره رو بدین من جرواجر کنم

😂😂😂😂

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

از زندگیت تولید محتوا کن امیدوارم به درآمد برسی 

تایپیست یا یه شرکت هایی هستند یچیزایی مثل لامپ و پیچ و اینا بهم وصل کنن پول میدن تا یه سرمایه جمع کنی و یه آنلاین شاپ بزنی

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
خیلی جا رفتم از سر باز میکنن

بازم برو الان ک بچه تو دست و بالت نیست و فقط خودتی خیلی راحت تر میتونی همه جا بری سر بزنی..تو خونه نشستن و غصه خوردن غیر از اینکه پیرت میکنه و بقیه میرن رو اعصابت هیچی ب دنبال نداره...شهرتون ارایشگاه نداره برو اونجا بگو میخام کمک تون بدم

اونی ک گفته پول خوشبختی نمیاره رو بدین من جرواجر کنم

پول رفاه میاره دوست عزیز اما خوشبختی نه.... من از اول هفته تا همین دیروز بزار اصلا برم عقب تر دو سال یکسال پیش درگیر این دکتر اون دکتر هستم آنقدری پول دارم که برم پزشک متخصص برم بیمارستان خصوصی و... اما بیماری هایی که دارم هیچ درمانی نداره