2777
2789
عنوان

بابام فهمید با پسر حرف میزنم😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 29 پست
ببین بهترین کار اول یه قبر بعدم جای وی ای پی جهنمو رزرو کن😂👋 من شبا بابام مچمو میگیره میگه باکی چ ...

نه چتو نمیفهمه 

خدا لعنت کنه مهندسای خونه مارو 

پوست پیاز گذاشتن به جای آجر بیشرفا 

سرفه میکنی صداش میره نمیتونم زر بزنم🤣

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
منم برام عجیب بود بهش گفتم به من اعتماد نداری؟ گفت اعتماد؟ جواب نداد😂😂

عالی😂😂

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل سگ ترسیدم الان می گیرم پسره رو بلاک میکنم  حالا اسمشو فاطمه قربانعلی سیو کردما🤣

🤣🤣🤣🤣🤣 قربانعلی 

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

عالی😂😂

ریدم خواهر از فردا مثل سگ درس میخونم فکر کنه واقعا پسره نسبتی با من نداشته🤣

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
نه چتو نمیفهمه  خدا لعنت کنه مهندسای خونه مارو  پوست پیاز گذاشتن به جای آجر بیشرفا  ...

وای همین من میام باخودمم خلوت کنم آروووم حرف بزنم مامانم میگه باکی حرف میزنی فک کنم یونولیته💔😂

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

خیلی جیگر داری خواهر من باشم مردم درجا سکته کردم ینی 

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

وای همین من میام باخودمم خلوت کنم آروووم حرف بزنم مامانم میگه باکی حرف میزنی فک کنم یونولیته💔😂

پوست پیازه به خدا🤣

خیلی جیگر داری خواهر من باشم مردم درجا سکته کردم ینی 

خودمم برگام ریخته 🤣

وای خدا من دوسشم دارم به منم وابسته شده نمیتونم ولش کنم حالا چه غلطی باید کنم😂

پوست پیازه به خدا🤣

ایشالله یه همچین خونه ای گیر خود سازنده بیوفته😂

اصن یه چیزی هیچجام امنیت نداریم😂💔

طبقه بالاییمون اتاق دوتایشون بالای اتاق منه بنده خداها شب میان تکون بخورن میفهمم💔😂

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
ایشالله یه همچین خونه ای گیر خود سازنده بیوفته😂 اصن یه چیزی هیچجام امنیت نداریم😂💔 طبقه بالاییمو ...

من کلمه امو از پنجره میکنم بیرون حرف میزنم اون بنده خدا ام هی میگه واقعا صدات نمیاد 

منم میگم خفه شو بابام بیدار شه دهنم سرویسه

اونم میگه بابات خط قرمزمه🤣🤣

ولی دهنم سرویسه ها این خیلی آروم برخورد کرد🤣

من کلمه امو از پنجره میکنم بیرون حرف میزنم اون بنده خدا ام هی میگه واقعا صدات نمیاد  منم میگم ...

ولی این دلو جرئتو ازکجا میاری؟

من اصن نمیتونم ویس مذکر بزارم 💔

ولی این دلو جرئتو ازکجا میاری؟ من اصن نمیتونم ویس مذکر بزارم 💔

نمیدونم والا ولی خب من چیزی بهشون نمیگم که

ببین اونی که صداشو شنیده رفیق عادی بوده حتی به من میگه خواهر  دوست پسره رو نشنیده😂😂

سلام دوست گرگانی، منو یادت میاد؟ باشگاه و لیزر رفتی؟ هنوز می ترسی توی آینه خودتو ببینی؟  

سلام دوست گرگانی، منو یادت میاد؟ باشگاه و لیزر رفتی؟ هنوز می ترسی توی آینه خودتو ببینی؟     ...

سلاممممممممممممم آره عزیزم یادمه 

نه نرفتم ولی نمیترسم خودمو توو آیینه ببینم دیگه🥲❤