2777
2789
عنوان

فقط خانم های متاهل بیان لطفا ❤️❤️❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 24 پست
به نظرم وقتی دوستات بیان شوهرت خونه باشه یه سلامی کنه بعد به یه بهونه ای بره بیرون دیگه نیاد  ...

نمیتونه اخه سرکاره اونا شر ظهر میان. شوهرم من ۸ صبح میره ۱۱ شب میاد 

متاهل🧿❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد نیست فقط گفتم حریم خصوصی رو رعایت کنه . دم به دقیقه وقت و بی وقت پر رو نشن هی بیان بعدش با شوهرش ...

اینکه بگی وارد حریمت نشن با اینکه بگی حد و رعایت کن فرق داره بعضیام خودشون کلا دوست دارن روابطشون گرم باشع من خودم ب شخصا دوستام با شوهرمم ام راحتن برا حرف زدن و سلام علیک قرار نیس هم دیگع رو بخورن ولی قبول دارم حد باید رعایت شه

واقعا شوهرای شما وقتی مهمون میاد خونتون میگن عکس بگیر بفرست؟؟؟

من ک عقدم ولی میرم سرکار عکس بده ناهار میخورم عکس بده میرم باشگاه عکس بده میرم خونه عمم عکس بده خلاصه حساسه میرم سرکلاس عکس بده

من ک عقدم ولی میرم سرکار عکس بده ناهار میخورم عکس بده میرم باشگاه عکس بده میرم خونه عمم عکس بده خلاص ...

خیلی بده اینجوری ادم اذیت میشه خداروشکر از اول شوهرم گیر نبود الانم اوکیه فقط اوایل رو لباس یکم حساس بود ک الان اوکیه هر چی دلم میخاد میپوشم

عزیزم قطعا واس  همسرت عکسشونو نفرست.ولی کلا یه عکس دوستانه باهم بگیرید یادگاری.....اگرخواست تو گوشیت ببینه دیگه.ولی اینکه واسش بفرستی کاردرستی نیست.میتونی به دوستات بگی ممکنه عکستونو همسرم تو گوشیم ببینه اگر دوست دارید باحجاب باشید

یه روز خوب میاد