2777
2789
عنوان

ترک سیگار روز اول و دوم

410 بازدید | 20 پست

خب بعد از این که به دخترم قول دادم که سیگار نکشم، از فرصت مسافرت استفاده کردم و نکشیدم. الان دقیقاً شده ۴۸ ساعت. می‌خوام برای ایجاد انگیزه چند روز یه بار از فرایند ترکم آپدیت بذارم. خیلی سخته و خیلی سردرد دارم از صبح و یکم بد اخلاق شدم. یعنی آستانه تحملم به طور محسوسی پایین اومده. البته دیشب یکم قلیون کشیدم دورهمی و اون سرپام نگه داشت ولی خب، واقعاً سخته. بهم انرژی بدید 🥲 اگر تجربه‌ای هم دارید بگید.

شاید اگر بتونم ترک کنم، بشه به بچه آوردن هم فکر کرد...🚶🏻‍♀️

و خدایی که به شدت کافیست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش شوهر من هم ترک کنه. تا میگم بده برات. میگه من تفریحی ندارم. مگه تفریحه؟؟

ببین شوهرت رو درک کن. واقعاً تا توی بند این قضیه نباشی نمی‌تونی حس کنی چه موقعیت سختیه.

و خدایی که به شدت کافیست 

ببین شوهرت رو درک کن. واقعاً تا توی بند این قضیه نباشی نمی‌تونی حس کنی چه موقعیت سختیه.

من نگران سلامتش هستم. چربی خون. کبد چرب. دیابت. بعد سیگارم میکشه اون کبد دیگه نابود میشه. خدایی نکرده اون طوریش بشه من چه کنم. 

من نگران سلامتش هستم. چربی خون. کبد چرب. دیابت. بعد سیگارم میکشه اون کبد دیگه نابود میشه. خدایی نکرد ...

آخی عزیزم. می‌فهمم. هر زنی به نظرم قلق شوهرش رو می‌تونه پیدا کنه.

و خدایی که به شدت کافیست 

چطور باید ترک کرد؟ میشه چنتا راه حل بدی من ب شوهرم بگم؟ واقعا دعات میکنم. خسته شدم دیگ ازش... 

امیدوارم هرچه زودتر ترک کنی. به این فکرکن ک پوستت و دندونات خیلی سالم تر و شاداب تر از زمانی میشن ک سیگار میکشیدی

از اِعلان لایک بدمممم میاد...جون عزیزتون لایک نکنینننننن

چطور باید ترک کرد؟ میشه چنتا راه حل بدی من ب شوهرم بگم؟ واقعا دعات میکنم. خسته شدم دیگ ازش...  ...

مرسی عزیزم 🥲

من خودم مشکل دارم توی این قضیه. برای همین نمی‌تونم چیزی بگم. حتی توی بارداری و شیردهیمم نتونستم کاملاً ترک کنم. 

این بار امیدوار‌م از پسش بربیام اگر تجربه‌ای برام شد حتماً بهت میگم 

و خدایی که به شدت کافیست 

مرسی عزیزم 🥲 من خودم مشکل دارم توی این قضیه. برای همین نمی‌تونم چیزی بگم. حتی توی بارداری و شیردهی ...

خداوند کمکت کنه عزیزم🙏🌸☘️🌷

از اِعلان لایک بدمممم میاد...جون عزیزتون لایک نکنینننننن