2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیشب رفته دل خواهرش خوابیده انقدتپش قلب گرفتم و دست و پام یخ کرده به خدا خسته شدم گاهی اینجوری خودش دیده من این حالو دارم رفته زیر پتو اون چراغ خاموش بوس و... به زور انگار دیگه اومد اینور خوابید توروخدا اونایی که میگن حسودیش ماها رو هم درک کنید خودتون تحمل این رفتار هارو ندارید داشتم سکته میکردم از حرص

من ی خواستگار داشتم گفتم همینجوری ی مدت باهاش باشم تا نامزدی 

برای اولین بار رفتم باهاش بیرون با ناشین

بعد به قدری این بشر مامانی بود که حالم بهم خورد زنگ میزد برا مامانش صداشو لوس لوسی میکرد 🤢🤢 

هر پنج دقیقه یکبار زنگ میزد به مامانش که داره چیکار می‌کنه  

منم همون موقع گفتم ی کار پیش آمده برام می‌خوام برم و از اونجا به بعد به مامانم گفتم زنگ بزنه و بگه که من نمیخوامش

من ی خواستگار داشتم گفتم همینجوری ی مدت باهاش باشم تا نامزدی  برای اولین بار رفتم باهاش بیرون ...

به خدا راحت شدی من مشکل خود شوهرمه میفهمه من دوست ندارم یا تو جمع جلو همه اینو ماچ میکنه به خدا با همه چی این بشر ساختم حتی دیشب بهش گفتم اومده دیده دست و پام یخه گفتم استرس نده تاحالا بهت نگفتم اما نقطه ضعف منو فهمیدی نکن دوباره امروز ماچ و....