2777
2789
عنوان

دخترم کلاس اول هیجی بلدنیست

296 بازدید | 39 پست

دخترم کلاس اوله هنوز نمیتونه برعکس بشماره نمیتونه ۵تا۵ بشماره به معلمش میگم میگه توکلاس خوبه از صبح اینقدر دعواش کردم خدا میدونه فارسیش هم همینجور مشکل داره

با دعوا درست نمیشه جانم فقط تمرین و تکرار لازمه

پسر منم کلاس اولیه

تعطیلات نوروز که تمرین نداشت قشنگ برگشته بود به تنظیمات کارخانه همه چی رو فراموش کرده بود باز با تمرین درست شد

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بایددر طول سال باهاش کار میکردی صبرت بالا ببر پسر منم کلاس اولرشنبه هم آزمون داره.اینا بچن فک کن بخوای زبان چینی یاد بگیری اینا بدتر هستن از خط میخی هم براشون گنگ ترررررر.بهش نگو بلد نیستی بگو افرین باهوشم خیلی خوبع دیگه چی افرین داری تلاشت میکنی

چ انتظاری ازش داری اخه؟؟؟

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
عزیزم بایددر طول سال باهاش کار میکردی صبرت بالا ببر پسر منم کلاس اولرشنبه هم آزمون داره.اینا بچن فک ...

کار کردم کاربرگ جدا کتاب کار جدا گرفتم براش باهاش کار کردم انگار ن انگار

خواهرزاده منم اولش همینجوری بود خیلی شیطونی میکرد ب درس توجه نمیکرد الان درسش بهتر شده باهاش حرف بزن تمرین کن بگو فرشته مهربون داره نگات میکنه اگ درساتو خوب یاد بگیری برات یه هدیه خوشگل میاره و..... 

بعدم اصن دعواش نکن چون ازت زده میشه محبت کن آروم باهاش حرف بزن مادر اولین نفریه ک رو بچه تاثیر میزاره سرش داد نزن اروم حرف بزن چون بعد ها روش اثر میزاره اونم مث شما داد میزنه 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
ایناهم تموم کردن ولی تکرار تمرین دارن 

چهارشنبه آزمون علوم دادن 

تپش قلب گرفته بودم از استرس

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

کار کردم کاربرگ جدا کتاب کار جدا گرفتم براش باهاش کار کردم انگار ن انگار

تلویزیون و گوشی قط کن.استرس بهش نده ک حواسش جمع کنه .بگو مامان اینا چطورین چی هستن ک سختته جواب بدی؟؟؟؟

هیچ وقت ب گذشته برنگرد