2777
2789

دوستان سلام من عمل بای پس کلاسیک کردم

الان باردارم همش میترسم چون زیاد غذا نمیخورم بچم کم وزن بشه و چیزی بهش خوب نرسه به دکتر گفتم سابقه عمل دارم اما خیلی عادی برخورد کرد

بنظرتون برم پودر لیدی میل بگیرم؟

شماهایی ک عمل کردین تجربه ای دارید؟

بیاید تجربیاتمون رو باهم به اشتراک بزاریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرخود کاری انجام نده دارویی هم نخور بعضی ویتامین ها اگر دردوران جنینی مصرف بشه باعث سندروم داون و جهش و اختلال میشه حتما اگر چیزی میخوای مصرف کنی از دکترت اجازش رو بگیر

چبزای کم حجم ومقوی بخور .

اقایان درخواست دوستی ندید.                             خدایا مرا به همه ارزوهایم برسان                          خدایا کمکم کن انسان خوبی باشم                        خدایا روزهایم راپر از عشق به خودت قرار بده           خدایا تو همه چیز منی تو بهترین رفیق و همراه منی .💖💖💖