سلام . من 22 سالمه و اینکه شاغلم و دانشجو هستم . محیط دانشگاه ام تفکیک جنسیتی و همه خانومن . محیط کارم هم همین طور . و تقریبا هیچ مردی دورم نیست . الان واقعا دیگه دلم می خاد وارد رابطه بشم و تو اینستا خیلی بهم پیشنهاد می دن . و من اصلا نمی تونم اعتماد کنم . وقتی باهاشون حرف می زنم تو اینستا و از خط قرمز هام میگن ، می بینم همشون رابطه می خوان و .... الان واقعا نمی دونم باید چی کار کنم ؟ قبول کنم ؟ اعتماد کنم ؟ یا از حساسیت هام کم کنم ؟ از عقایدم بگذرم ؟ چی کار کنم ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه بعضی ها رو که می بینم واقعا از این راه پارتنر پیدا کردن . از یه طرف ازدواج سنتی هم دوست ندارم و ...
نمی دونم . من اول ش بهشون می گم که من اهل بغل و دست و ماج و این چیزا نیستن😅بعد طرف میگه نمیشه و همون جا کنسل میشه. آدم اصلا مذهبی هم نیستم ولی خب حتی اگه آدم درست و حسابی باشه ولی تعهد نداشته باشه حق دست زدن به من نداره چون بالاخره وابسته آدم میشه .