2777
2789

سلام . من 22 سالمه و اینکه شاغلم و دانشجو هستم . محیط دانشگاه  ام تفکیک جنسیتی و همه خانومن . محیط کارم هم همین طور . و تقریبا هیچ مردی دورم نیست . الان واقعا دیگه دلم می خاد وارد رابطه بشم و تو اینستا خیلی بهم پیشنهاد می دن . و من اصلا نمی تونم اعتماد کنم . وقتی باهاشون حرف می زنم تو اینستا و از خط قرمز هام میگن ، می بینم همشون رابطه می خوان و .... الان واقعا نمی دونم باید چی کار کنم ؟ قبول کنم ؟ اعتماد کنم ؟ یا از حساسیت هام کم کنم ؟ از عقایدم بگذرم ؟ چی کار کنم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شخصه به نظرم برا ازدواجیز جالبی نیس اکثرا میان دایرکت برا اشنایی نه ازدواج 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

خودتو درگیر رابطه های پوچ نکن بزار اگه کسی واقعا میخوادت قشنگ‌بیاد جلو برا خواستگاری.وگرنه وابستگی د ...

دقیقا 👌🏼👌🏼👌🏼

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

ول کن بابا دردسره  واقعا فکر کردی کسی که از تو گوشی میخواد انتخابت کنه چجوری ادمی میتونه باشه

اخه بعضی ها رو که می بینم واقعا از این راه پارتنر پیدا کردن . از یه طرف ازدواج سنتی هم دوست ندارم و الان دلم نمی خاد ازدواج کنم . 😌

اخه بعضی ها رو که می بینم واقعا از این راه پارتنر پیدا کردن . از یه طرف ازدواج سنتی هم دوست ندارم و ...

نمی دونم . من اول ش  بهشون می گم که من اهل بغل و دست و ماج و این چیزا نیستن😅بعد طرف میگه نمیشه و همون جا کنسل میشه. آدم اصلا مذهبی هم نیستم ولی خب  حتی اگه آدم درست و حسابی باشه ولی تعهد نداشته باشه حق دست زدن به من نداره چون بالاخره وابسته آدم میشه . 

اخه بعضی ها رو که می بینم واقعا از این راه پارتنر پیدا کردن . از یه طرف ازدواج سنتی هم دوست ندارم و ...

خب پیدا کردن چی شد 

نصفشونو یا قال گذاشتن یا اخر کارشون به طلاق کشید 

دیگه سنتی و دوستی هم نداره 

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،،