2777
2789
عنوان

از صب که بیدار شدم ..

263 بازدید | 28 پست

سلام از صب که بیدار شدم انگا دعوا دارم همش داد زد جیغ زدم گریه کردم ، عینکم پرت کرد توی دیوار شکسته 

دخترم دوتا تیکه لباس توی حموم بوده با دست شسته پهن کرده بود با داد گفتم  جم کن کی به تو گفت لباس بشوری بچه ترسید اما واقعا دست خودم نیس امروز فقط عصبانی ام 

چیکار کنم خوب شم هییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابم نمیاد ،  هی دلم میخواد به شوهرم پیام بدم بگم ازت بدم میاد اعصبام خرابه

حتما پریودی 😂

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
دقیقا منم حالم بده اینجور مواقع سکوت طلایی خوبه 

نمیتونم سکوت کنم ، همسرم با مامانش رفته جایی اصلا انتن نمیده ازش خیلی بدم اومده به خصوص که مادر شوهرم نذاشته بهم زنگ بزنه حتی 

قرص آهن اکسیژن‌رسانی خون رو بهبود میده اگر کمبود آهن داشته باشید و از میزان تحریک‌پذیری‌تون کم میکنه خیلی موثره

و دیگه اینکه از گوشی فاصله بگیرید و با کاری که دستهاتون رو درگیر کنه خودتون رو سرگرم کنید مثل نقاشی، خیاطی، آشپزی تفریحی، به سلیقه خودتون

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
خخخ نه اما علائمشه ، هی میگم پیام بدم کل خانوادش بشورم 

طبیعیه دوران pmsهمینه

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇