2777
2789
عنوان

پیش خرید خونه

195 بازدید | 15 پست

سلام.

کسی تجربه ای از خرید خونه به صورت پیش خرید مثلا از روی خاک یا اسکلت خونه داره ؟

تحقیق کردم امکان کلاهبرداری در این مورد زیاده .

کسی پروژه مورد اطمینان می شناسه ؟

کلا اگه تجربه خرید خونه به این صورت مثلا یه مقدار نقد و بقیه چک مدت دار داره به اشتراک بگذاره از خودش یا تجربه اطرافیان ش ؟

ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نکن

همون پولو بده زمین بعدا خورد خورد پول جمع کنین بسازینش

یا واحد آماده بخر

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....

خرید از رو خاک  اشتباهه

اسکلتم باز چندان اطمینان نکن

مرحله ی سفت کاری ساختمان بهترین وقت برای پیش خریده و اطمینانش بیشتره پارکینگ و انباریم در اومده  خلافای موجود روئت شده امکان سند دار شدنش مشخص شده

من ناظر معمار هستم و‌دفتر مشاوره ساخت دارم ، قرارداد پیش خرید باید بسیار سفت و محکم باشه

مامان دوتا گل پسر

خرید از رو خاک  اشتباهه اسکلتم باز چندان اطمینان نکن مرحله ی سفت کاری ساختمان بهترین وقت برای ...

خونه ای که توش نشستیم رو بدیم مشارکت در ساخت کار درستی هست؟ خودمون بریم مستأجری یه سال

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
از کجا باید ساختمان در مرحله سفت کاری پیدا کرد ؟

کدوم شهری شما؟ 

مرحله ی سفت کاری یعنی واحد ها در اومده بلوک چینی شده ولی میتونه تاسیسات و برق و‌مکانیک مونده باشه

تقریبا ۴۰ درصد هزینه ساخت یک ساختمان تا اول سفت کاریه یعنی اگر طرف کلا ه ب ر دار  بود شما چهار تا اساس میبری میریزی تو بلوک خودت و بست میشینی هیچکس نمیتونه حقتو‌منکر بشه

مامان دوتا گل پسر

خونه ای که توش نشستیم رو بدیم مشارکت در ساخت کار درستی هست؟ خودمون بریم مستأجری یه سال

عکس هوایی خونتونو برام بفرست از گوگل مپ

متراژ زمین را بگو 

الان چند طبقست

مشارکت با ملک بغلی دارید یا ن

درصد مشارکت در ساختتون چقدره مثلا با سازنده ۵۰-۵۰ یا ۶۰-۴۰

مامان دوتا گل پسر

خرید از رو خاک  اشتباهه اسکلتم باز چندان اطمینان نکن مرحله ی سفت کاری ساختمان بهترین وقت برای ...

ما الان از روی خاک‌خریدیم خیلی معتبر و مطمعن هستیم.دوست همسرم هستن‌و چندیدن ساله تو این‌کارن و بهترین ساخت و سازای شهر مختص ایشونه.

بدون شناخت نمیشه اعتماد کرد

عکس هوایی خونتونو برام بفرست از گوگل مپ متراژ زمین را بگو  الان چند طبقست مشارکت با ملک بغلی ...

متراژ خونه شش در بیست هست ،میشع ۱۲۰متر، یک طبقه هست الان همکف فقط،شمالی هست ،عقب نشینی نداره قبلا کرده ،اللن هشتاد خونه چهل متری حیاطه، سی و دوسال ساخته،مشارکت با پنج ملک داریم ،پونصد و پنجاه متر زمین میخواد بشه

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده