2777
2789

شخصی بدهکار هست و یک زمین قولنامه ای داره که ادعای فروش اون رو بدون نشون دادن مباعیه نامه فروش به دادگاه داره

حالا دفتر املاکی که این آقای بدهکار زمین رو اونجا معامله کرده و خریده و صاحب قبلی زمین، میگن یه حکم قضایی بیار ما قولنامه خرید زمین رو می‌دیم بهت

حالا سوالم اینه چطور میشه این حکم و از قاضی گرفت؟

با شکایت و رسیدگی به ادله اگر نیاز باشه برای تحقیق حکم میدن

این کار رو نکردن، ایشون اعسار داده و اصلا بررسی نشد ، حالا من می‌خوام ببینم خارج از پرونده اعسار اون آقا میتونم حکمی از قاضی اجرای احکام بگیرم که املاک مبایعه نامه رو بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کار رو نکردن، ایشون اعسار داده و اصلا بررسی نشد ، حالا من می‌خوام ببینم خارج از پرونده اعسار اون ...

در این مورد چون رای قطعی شده خیر 

باید مجدد در این باب طرح شکایت کنید

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/