2777
2789

شخصی بدهکار هست و یک زمین قولنامه ای داره که ادعای فروش اون رو بدون نشون دادن مباعیه نامه فروش به دادگاه داره

حالا دفتر املاکی که این آقا زمین رو اونجا معامله کرده و خریده و صاحب قبلی زمین میگن یه حکم قضایی بیار ما قولنامه رو می‌دیم بهت

حالا سوالم اینه چطور میشه این حکم و از قاضی گرفت؟

رای نهایی دادگاه می‌بری میگیری

یعنی چی؟ این آقا گفته فروختم زمین رو و دادگاه هم حرفش رو پذیرفت، میگن از دادگاه اجرای احکام شاید بشه یک حکمی گرفت به املاک نشون بدم املاک مبایعه نامه رو بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی؟ این آقا گفته فروختم زمین رو و دادگاه هم حرفش رو پذیرفت، میگن از دادگاه اجرای احکام شاید بشه ...

درخواست حکم تکلیفی از دادگاه بگیر

☘️برای همه خوب باش،آنکه فهمید کنارت میماند،آنکه نفهمید،دیگربرای نفهمیدن دیراست🌹🎋
درخواست حکم تکلیفی از دادگاه بگیر

سلام روزتون بخیر
میشه لطفا به سوال منم جواب بدین 

شوهرم زن صیغه کرده شب ها گاهی خونه نمیاد اگه ازش شکایت کنم چه حقوقی به من تعلق میگیره ؟

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉