2777
2789

اقا رابطه از کی واسه بارداری بیخطر میشه 

اسی جان من هنوز اوایل بارداریمم خودم ک هفته ای ی بار اونم بدون دخول اگ شیاف نزارم خونریزی میوفتم

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما از اول داشتیم

اها چون من با دارو باردار شدم بارداریم جز بارداریای پر خطره دکترم همون اول گفت رابطه و کار سنگین و تحدک بالا منوعه منم تااین کارارو نکنم اوکیم 

حالا چهارشنبه باید برم سونو میشه با نینیت واسه تودلیم دعا کنی صدای قلبشو بشنوم؟؟؟    

سالم باشه و مشکلی نداشته باشه♥️❤️🌹🌹

انشالله ک نینی توهم صحیحو سالم بیاد بغلت 

راستی تو تاپیک قبلیم خیلیا گفتم رابطه وسه بارداریم خیلیم مفیده باز با دکترت هماهنگ کن. 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

@niniyar_3  استارتر همه تاپیک هاش درمورد رابطه س

مگه این چیزا رو نباید از دکتر پرسید؟ مگه تاپیک رابطع ممنوع نیست؟

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی