2777
2789
عنوان

دخترای مجرد بیان لطفا

776 بازدید | 42 پست

بچه ها چقدر جدیدا تاپیک دخترا درمورد شوهر خواستن زیاد شده، راحت از هر ۱۰ تا تاپیک یکیش همینه. بخدا قلبم درد میگیره وقتی میبینم این تاپیکارو. بابا تو این سایت آقایونم هستن، میبینن این تاپیکا رو بیشتر به خودشون مغرور میشن‌. همین چیزارو میشنون که میزنن تو سرمون و بهمون خیانت میکنن. همینارو میشنون که زنها در نظرشون بی ارزش میشن. چرا خودتون  و دست کم‌میگیرید؟ چرا فک میکنید فقط مردها می تونن شمارو به آرزوهاتون برسونن؟ تو خونه پدر مادرتون هرشرایطی دارین، منتظر شاهزاده با اسب سفید نباشید، اونا قصه ست. خودتون‌پاشید یه حرکتی واسه زندگیتون کنید. کار کنید، درس بخونید، تفریخ برید، کتاب بخونید، دوستی کنید....چه میدونم؟ فقط انقدر این جنسای نر و گنده نکنید. اینا اکثرا دماغ خودشونم نمیتونن بالا بکشن، چه برسه به اینکه بخوان ضامن خوشبختی شما باشن‌. 

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط بخاطر اینکه خونه پدرم هیچ آزادی نداشتم حتی واسه بند انداختن صورتم مامانم کلی غر میزد برا همین تو سن کم شوهر کردم بخاطر اون آزادی واسه چیز های خیلی کوچیک مثل رنگ کردن مو و...

خیلی ها درکم نمیکنن الان...

ولی اگه آزادی و شرایط خوب داشتم تا ۳۰ سالگی ازدواج نمیکردم

ازدواج نیاز هر دختر و پسریه

بله ولی باید پیش بیاد. نه اینکه تو یه سایت عمومی که آقایونم هستن اینجوری با خودتحقیری عنوان بشه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟