یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه آستانه تحملت بالاس طبیعی باش...چون بعدش راااااحتی
بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
چرا وقتی میترسی میخوای طبیعی بزایی؟ به نظرم سزارین خیلی ریسکش برای مادر و مخصوصا بچه کمتره. کلاسای زایمان تاثیر گذاره ولی مهمتر از اون سبک زندگی شماست مثلا اینکه تو چندسال اخیر ورزش مرتب داشتی یا نه رژیمت ججوریه سلامت روانت چجوریه.
بهترین کار برای زایمان طبیعی ماماهمراهه و کلاسای قبلش
من فقط میگم طبیعی البته برای کسی که میتونه نه هرکسی
خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران وهمراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
من آستانه تحمل دردم خیلی خوبه ولی درد زایمان طبیعی میگن خیلی زیاده نمیدونم چکار کنم
زیاده ولی گاهی گاهی هس..من خیلی فوبیای سزارین دارم دو تا بارداری طبیعی داشتم و تقریبا راضی بودم با اینکه حدودا هفت هشت ساعتی پروسه زایمانم طول کشید
بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓