2777
2789

وقتی یکی ماشین می خره، خونه دوم می خره😑، چندتا زمین توی یه مدت کم می خره، میری خونش بریز به پاش می کنه، دفعه بعد که میری خونه رو کوبوندهذکلی وسیله جدید خریده 

من واقعا می پوکم از درون، ناامید میشم، خجالت می کشم، حالم از خلقتم بهم می خوره، اصلا داشته هامو نمی بینم دیگه 

الان همه ی دوربریام اینطورین هزارماشاالله رو پول بازی می کنن، ماشین چندتا چندتا، زمین و خونه چندتا چندتا 

منکه دیگه بیزارم از فامیل، نمی خوام دیگه  ریختشو نو ببینم، با این زندگیشون 😠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه زمانایی اره .از حسادت نبود از غبطه خوردن بود 

حتی مامانمم خونه میخرید چون من نداشتم حالم بد میشد 

اما دیگه انقدر افسرده شدم که بیحس شدم 

الان حالم خوب شده دیگه یه جورایی بیتفاوت شدم .یکم نگاهم به زندگی خودم بیشتر شده و زندگی برام برا بی ارزش شده

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

چرا باید از ب اوج رسیدن کسی ناراحت شم یا حالمو بد کنه؟😐

قطعا تلاش کرده ک ب دستت اورده

جای حسرت کشیدن زندگی بقیه تلاش کن حتما تو هم موفق میشی

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍

عزیزم اگرمیتونید که شماهم باید تلاش کنی سختی بکشی به یه جایگاهی برسی تا پول دربیاری خونه وماشین وغیره بخری اما اگه نمیشه باید خودتو به بیخیالی بزنی چاره ای نیست باید زندگی کرد شرایط شمارو درک میکنم جزحسرت واعصاب خوردی هیچ دیگه نداره 

نه هیچوقت چون به توانایی‌های خودم ایمان دارم میدونم زمانش که برسه به اونچه میخوام میرسم و اینکه میدو ...

ن بخدا سختی اصلا ندارن چون جز خانواده خودمن اگه بود میدونستم

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
این کار اشتباهه باید بگی خدا بیشتر بهشون بده به منم بده

آخه یکی مثل ما دست و پا میزنن زندگیشون بدتر نشه یکی همش بریز و بپاش، بخر بخر، واقعا از نظر روحی نابود میشه آدم 😑

عزیزم اگرمیتونید که شماهم باید تلاش کنی سختی بکشی به یه جایگاهی برسی تا پول دربیاری خونه وماشین وغیر ...

اونا هیچ سعی و تلاشی نکردن ولی شده شانس داشتن ما که همش سر کار هست شوهرمون اونا نصف روز بیشتر از ما داراییشونه شانسه 

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲

من به دوستی دارم شوهرش طلافروشه البته دوتا از دوستام زن طلافروش شدن یکیش یه شغل عالی داره اون یکی خونه داره ماهی چهل ملیون پول اجاره میگیره بچه هامونم همسنن گاهی دلم میگیره از فاصله های طبقاتی طفلی بچه ها