2777
2789
عنوان

چجوری به خرما علاقه‌مند بشم ؟

228 بازدید | 38 پست

سلام

من به شدت تمایل به خوردن چیزای سرد دارم، واسه میگرنم پیش دکتر رفتم گفت مصرف گرمیجات و زیاد کن و حتماااااااا خرما زیاد بخور

کم خونی هم دارم که دکتر گفت حتما باید روزی چندتا خرما بخوری

خلاصه واسه هر مشکلم میرم دکتر به جز دارو ها واسه توصیه غذایی میگن حتما روزی باید چندتا خرما بخوری

اما اصلا نمیتونم بخورم یعنی یادم نمیاد تا حالا خورده باشم ولی به نظرم ظاهرش خیلی چندش اوره و میاد بد مزه باشه اصلا میبینم کسی داره میخوره یه جوری میشم 😩

به نظرتون چجوری میتونم علاقه پیدا کنم و عادت کنم هر روز بخورم ؟

چه مزه ای هست؟ میدونم شیرینه مثلا بیشتر به چی شبیهه مزش ؟

شیرموز درست کن توی شیر موزت خرما هم میکس کن. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رطب بگیر خیلی از خرما خوش خوراک تره

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

خب یه دونه بخور بعد بگو چندش وحال بقیه رو هم بد نکن 

باور کن از چرت و پرت های مضر خیلی خوشمزه تره. خصوصا با چای یا شیر 

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     

اگه خوشت نمیاد ازش باهاش چیزای دیگه درست کن بخور 

مثلا رولت خرما

یا شیره خرما

یا خشک کن پودرش کن توی نوشیدنی هات بریز 

و...

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

رطب که همیشه نیست فقط تو تابستون 

والا من کرمانم هروقت رفتم بازار رطب بوده🤷🏻‍♀️

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید