2777
2789
عنوان

جوش روی گونه

212 بازدید | 8 پست

دوستان من این ماه بعد40روزپریودشدم بعداینکه پریودیم خیلی سنگین بودبعدکل صورتم هم پرجوش شده... منی که اصلا صورتم جوش نداشت... حالاکسی بوده مث من؟ مشکلات هورمونیه؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟؟ منم یهو اینجوری شدم دیگ چه علائمی داشتی گلم

عزیزم اگه اولین باره و جوشا داره میره طبیعیع به خاطوره دوره پریودیته 

اما اگه همش رو گونه ها و صورتت جوش های قرمز و چرکی میزنی احتمال زیاد کیست تخمدان و تنبلی تخمدانه اینارو دکتر گفت 

من علائمم نا منظم بودن پریود و درد شکم عجیب و خواب الودگی و کسلی بود 

اولش رفتم به خاطر این خستگی و اینا ازمایش دادم کم خونی شدید داشتم اما بعد درمان بازم همونجور بودم بعد رفتم دکتر پویت ی سری چیزا داد که تاثیر گذار بود اما گف این جوشا دلیلش چیز دیگس برو دکتر زنان رفتم دکتر زنان گف بله تنبلی تخمدان 

خود را بطلب هر انچه خواهی که تویی 🌻
عزیزم اگه اولین باره و جوشا داره میره طبیعیع به خاطوره دوره پریودیته  اما اگه همش رو گونه ها و ...

نههههه این اولین باره اینجوری شدم اصلا جوش نمیزدم اونم دراین حد.. بعداینکه دیرهم پریودشدم بعدگلاب به روت کلا حالت لخته مانند ازم دفع میشد. برم یه آزمایش بدم بهتره فکرکنم

نههههه این اولین باره اینجوری شدم اصلا جوش نمیزدم اونم دراین حد.. بعداینکه دیرهم پریودشدم بعدگلاب به ...

اره برو ی ازمایش بده حتما عزیزم که اگه مشکلی بود راحت تر بتونی حلش کنی اگه هم این جوشا خوب نشدن ی دکتر پوست هم برو خدایی نکرده رد جوش نمونه برا من مونده کم کم داره میره 

خود را بطلب هر انچه خواهی که تویی 🌻