2777
2789

کلش مردن

حلزون سیب بود

امروزوفرداکردیم

مردن

البته درآمدنداره

بخاطرنبودجامیفروشیم

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
کلش مردن حلزون سیب بود امروزوفرداکردیم مردن البته درآمدنداره بخاطرنبودجامیفروشیم

والامن تودیوارالان دیدم میگه اندازه سه میلیون میفروشم بعدروش نگهداری ومجازی یادمیده ودیگه بعدتخمک گذاری وبزرگ شدن خودش ازم میخرشون بنطرتون چطوره میشه روش حساب کرد؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والامن تودیوارالان دیدم میگه اندازه سه میلیون میفروشم بعدروش نگهداری ومجازی یادمیده ودیگه بعدتخمک گذ ...

خوبه

اگرمیخره

ولی مطمئنم الکیه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
والامن تودیوارالان دیدم میگه اندازه سه میلیون میفروشم بعدروش نگهداری ومجازی یادمیده ودیگه بعدتخمک گذ ...

سلام میشه من ی سوال بپرسم ازتون. برام مهمه.

درمورد ی مطلبی که نظر داده بودین

اللهم صل علی محمد و آل محمد 
ممنون  اینکه گفته بودین سرکتاب اینده رو برعکس میگه از روی چی گفتین؟  برای خودتون اینطوری ...

ببین من هم سرکتاب هم فا ل قهوه هم تا روت تاچندسال گرفتم ولی همه روبرام اشتباه گف جالب اینجابودبرادیگران می پرسیدم درست میگفت مثلاخودم بارداربودم میگفتن بهم بچت پسره وهرچی میگفتم سونوگفته دختره قبول نمیکردن ولی ازاونورازشون میپرسیدم جنسیت بچه خواهرم چیه درست میگفتن دیگه نمیدونم چجوری