2777
2789
عنوان

این همه عقده از معلمی چرا ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2552 بازدید | 165 پست

من کاری به اینجا ندارم ولی نسل جدید اکثراً خیلی پررو و وقیح شدن

با افتخار میان از کارایی که میکنن تعریف می‌کنن

دخترداییم دیروز برگشته میگه با ناظم دعوام شد گرفتم جلو همه زدمش

منم گفتم تربیت داشتی این کارو نمیکردی وگرنه باید میدونستی به عنوان دانش آموز باید به قوانین مدرسه احترام بذاری 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اولش رو خوندم 

هیچکس بیکار نیست الکی کینه به دل بگیره 

متاسفانه به فرهنگ و سلامت روان معلم ها در مملکت ما زیاد توجه نشده همه یه زخمی خوردیم. از طرفی خود معلم ها با گلایه و توقع بیش از اندازه باعث بیشتر شدن این گارد گرفتن ها میشن .

قطعا معلم خوب هم وجود داره ولی منظور اکثریت هستند 

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

منم کارمندم و اندازه شما حقوق میگیرم، با این تفاوت که کل روزای سالو باید برم سرکار

شما حداق تایم خونت مال خودته

همش درگیر تماس و پیام های بی وقفه نیستی

تازه طرح درس و  دفار کلاسی و کارنامه و طرح سوال و برگه رو تو خونه انجام نمیدی

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

دوران کرونا بهشون ثابت شد چقدر معلمی آسونه از پس یه درس به بچه ی خودشون بر نمیومدن ، واسشون یک ساعت با بچه ی خودشون کابوس بود بعد فکر کن اونهمه بچه ی حرف گوش نکن تو یه کلاس باشن...

انبوهی از مادران جیغ کش هزاران کلیپ و ویس یادگاری گذاشتن از اون زمان 😅😅

همونا آرزو دارن شغلشون معلمی باشه ولی بهش نمیرسن😁

همین حرف شما باعث دید منفی میشه 

چرا همه باید دلشون بخواد معلم بشن؟ این همه شغل خوب و متفاوت! چرا همه انتقاد هارو به حسرت و حسادت ربط میدید

شاید واقعا مشکلی هست که این همه آدم ناراحتن 

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

دوران کرونا بهشون ثابت شد چقدر معلمی آسونه از پس یه درس به بچه ی خودشون بر نمیومدن ، واسشون یک ساعت ...

😂😂😂👏👏

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏