2777
2789
عنوان

این همه عقده از معلمی چرا ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2552 بازدید | 165 پست
کلا الکی شایعه تو بوق و کرنا می‌کنن مثلا میگن رفاهیات بعد من جز عیدی رفاهی دیگه ندیدم 

من از این رو واقعا حق به مردم میدم طفلکیا فکر میکنن اینا کاری واسه معلما میکنن 

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️

تو دلت میخواد حرف بزاری تو دهنم مشکل خودته.چخبرته بابا یکم آروم تر.

شما چنتا پست خودتو مرور کنید بعد ببینید من تو دهن شما حرف گذاشتم یا شما همچین حرفی زدید

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه با شروع اعتراض میگن باشه بکاری میکنیم بعد همینو تو اخبار و.... جار میزنن بعد صدای اعتراض میخوابه ...

بله دقیقا مشکل همین‌جاست.من خودم قبلا همیشه میگفتم خدایا چقدر به معلم ها میرسن باز همش دوباره اعتراض میکنن تا اینکه یکی از آشنایان بنده خدا معلمه گفت بابا الکی میگن کاری نمیکنن برامون  که.ولی خوب همه که اینو نمیدونن برای همین گارد میگیرن

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون
اره واقعا اذهان عمومی رو مخدوش میکنن اما کاش انتقاد کنن نه توهین

دقیقا میتونن سوال کنن 

بعد میگن حقوق ماهم کمه شما نباید اعتراض کنید

خب شماهم بیاید اعتراض چرا باید وضع این باشه

شما چنتا پست خودتو مرور کنید بعد ببینید من تو دهن شما حرف گذاشتم یا شما همچین حرفی زدید

واقعا به آیکیوت شک کردم یا بیناییت.اصلا هم قصد توهین ندارم جدی گفتم.برو از اول بخون.دیگه هم ریپ نزن

واقعا به آیکیوت شک کردم یا بیناییت.اصلا هم قصد توهین ندارم جدی گفتم.برو از اول بخون.دیگه هم ریپ نزن

😂😂😂اشکال نداره شما که حرفتو زدی 

معلم بد کلن تا آخر عمر تو حافظه آدم می‌مونه، چون ۹ ماه حداقل هفته‌ای یک بار می‌بینیش، برخلاف یه پرستار بد که شاید فقط یه بار تو عمرت ببینیش

برا همین بعضی‌ها که از معلم‌هاشون زخم خوردن و معلم خوب ندیدن ناخودآگاه با همه معلم‌ها چپن

ولی خب بچگانه‌اس دیگه، رفتار بالغانه نیست

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

درسته اما به این هم نگاه کن من خودم معلمم باز تو جایگاه دانش آموز بودم فکر میکردم بعضی معلما خوب نیس ...

بااااور کن همیششششه مدارس خاص بودم 

بخدا بخاطر سختگیری ها نمیگم بخاطر فرق گزاشتن عقده ای بودن رفتار زشت و.. میگم

معلمی حسادت نداره والا شغل به این سختی و حقوق پایین ،واقعا باید عاشق معلمی باشی والا هیچ ارزشی نداره

نگفتم ب معلمی حسادت میکنن گفتم ب شغل خودم ک شغلی بادرامد نسبتت خوبی هم هست هم بدمیگن ولی میدونم از حسادتشونه

من اکثر اطرافیانم معلم و یا فرهنگی ان. واقعا حقوقشون و رسیدگی که بهشون میشه از همه کارمندهای دولت کمتره

یجورایی تقصیر خود آموزش پرورشم هست که با نرسیدن به نیروهاش جلوی مردم ارزش و احترام معلم رو آورده پایین

عامل بعدی هم قدیمی بودن سیستم آموزشی و اصطکاک روحی روانی خیلی زیاد بین کادر آموزش و دانش آموز و والدینه

در واقع معلم تقصیری نداره اگه درسی که میده چرت و پرته اما مردم همه چیزو از چشم اونا میبینن

هیچکس زحمت معلم رو نمیبینه چون نتیجه ای نمیبینن! 

معلمی که انقدر حجم درسی که باید بده زیاده و دانش آموزاش زیادن  که اصلا نه فرصت خوب یاد دادن داره نه اینکه بتونه به رشد و پرورش دانش آموزش رسیدگی کنه

دلتنگ خودمم