2777
2789
عنوان

بارداری

369 بازدید | 52 پست

سلام اگه کسی تاپیک رو خوند راهنماییم کنه 

من از ظهر تاالان نه درد دارم و نه حالت تهوع در صورتی ک هر روز داشتم و مداوم بود 

۸ هفتم هست و میدونم میگید زوده ولی بخدا حس میکردم یه چیزایی رو تو شکمم ولی الان هیچی حس نمیکنم و نگرانم لکه بینی هم فقط همون وقتی ۵ هفته و ۵ روز بود داشتم ولی الان بنظرتون چیزیش شده ک احساس چیزی نمیکنم ؟

خیلی استرس گرفتم مداوم هم مثلا روزی ۲ الی۳ بار پاهام رو میزارم روی دیوار ک خدایی نکرده بچه پااین نیاد 

توروخدا کسی هست جواب بده 

نه  عزیزم قرار نیست همیشه هر ساعت  عملامت داشته باشی  حالش خوبه خدارو شکر که لکه بینی هم نداری

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه  عزیزم قرار نیست همیشه هر ساعت  عملامت داشته باشی  حالش خوبه خدارو شکر که لکه بینی ...

اخه امروز اشتهام به غذا خیلی زیاد شده در صورتی ک هر روز اشتها نداشتم و حالت تهوع هم امروز نداشتم 

به نظر من چیزی نیست ،چون برا منم پیش میومد یه روز حالت تهوع داشتم یه روز نه...فکر میکنم شما زیادی حساس شدی که تو این دوره طبیعیه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
سنو قلب رفتین

۵ هفته و ۵ روز بود گفتن خیلی ضعیفه چیزی حس نمیکنم 

چون لکه بینیم داشتم دکتر بهم قرص و استراحت مطلق داد ۲ هفته 

۲ هفته گزشت لکه بینیمم با قرص رفع شد میترسم برم و بازم بگن هنو..

عزیزم رفتم تاپیکاتو خوندم...هنوز سونو نرفتی؟

۵ هفته و ۵ روز بود رفتم سنو ۴ بعدی دادم گفتن قلب خیلی ضعیفه 

دکتر برام قرص نوشت گفتش ۲ هفته استراحت کن 

چون لکه بینی داشتم 

الان میترسم برم دکتر میترسم برم باز ناامید بشم 

به نظر من چیزی نیست ،چون برا منم پیش میومد یه روز حالت تهوع داشتم یه روز نه...فکر میکنم شما زیادی حس ...

حس میکردی که باردار نیستی یا مثلا مثلا روز قبل حس میکردی چیزی تو شکم نیست اخه یهویی عوض شد احساساتم خیلی نگرانم 

۵ هفته و ۵ روز بود گفتن خیلی ضعیفه چیزی حس نمیکنم  چون لکه بینیم داشتم دکتر بهم قرص و استراحت ...

نه عزیزم الان وقتشه برو سنو  قلب کوچولوت هم حتما میزنه و خیالت راحت مبشه

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
حس میکردی که باردار نیستی یا مثلا مثلا روز قبل حس میکردی چیزی تو شکم نیست اخه یهویی عوض شد احساساتم ...

من راستش خیلی حسی تو شکمم نداشتم حتی خیلی دیر تکون خورد تقریبا بعد۱۹هفته تکون میخورد

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
میرم ولی الان نه خیلی استرس دارم میترسم برم بگن هنوزه؟

انشاالله  همه چی خوب پیش بره منم هفت هفته باردارم  یه رو اشتهام کمه روز زیاد 

این چیزا طبیعی تو بارداری