2777
2789

غیرانتفاهی؟؟؟؟

غیرانتفاعی نبود مگه؟

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه هیچ قانونی برای مدارس غیر انتفاعی وجود نداره من فامیلم دیپلم داشت رفت یه مدت موند اولیا اعتراض کردن بیرونش کردن 

بعد میری واسه ثبت نام فقط دهنشونو وا میکنن میگن ما مربی مجرب داریم فلان داریم 

رو چه حسابی استخدام میکنن؟ چند تفر شنیدم تازه دانشجو هستن معلمم هستن

استخدام نیست قراد داد من رفتم با لیسانس روانشناسی گفت ماهی دو تومن بهت میدم البته قبلش باید بیای پیشم اموزش ببینی بعد گزینش بشی اگه موندی ماهی دو میلیون 

خب نامه میدن که جز سابقه حساب بشه یا نه؟ 

گفت اگه بخوای بهت میدم منتها بعد گزینش شدن البته سابقه ای که بیمه برات رد بشه نه فقط ازمون شرکت کنی ازت بپرسن سابقه داری یا نه اونجا خوبه یا اگه طرحی بیاد واسه قراردادی ها که استخدام بشن در اینده اونجا بدرد میخوره 

والا اینقدر سرگردونی داره که من که دیگه دنبالش نمیرم بخاطر دومیلیون از 8 صبح تا دو و نیم بعد از ظهر حرف بخورم 

گفت اگه بخوای بهت میدم منتها بعد گزینش شدن البته سابقه ای که بیمه برات رد بشه نه فقط ازمون شرکت کنی ...

یه سوال دارم وقتی سطح مدارس غیرانتفاعی پایینه هم محیط خیلی کوچیکیه هم معلما سواد و تحصیلات بالا ندارن چرا این همه اولیا پول میدن اسم بچه شونو اونجا بنویسن

یه سوال دارم وقتی سطح مدارس غیرانتفاعی پایینه هم محیط خیلی کوچیکیه هم معلما سواد و تحصیلات بالا ندار ...

چی بگم والا 

بخدا من پسرمو فرستادم مدرسه دولتی پیش دبستانی با تمام الفبا اشنا شدن عدد هم تا 50 مینویسه 

ولی بچه دختر عمم پریروز گغت ما تا زه 16 رو یاد گرفتیم 

خب به لحاظ زیبایی محیط بخوایم در نظر بگیریم چون اونجا محیط خصوصیه امکاناتش هم به طبع بیشتره 

مثلا کف کلاس پسرم موزاییک اما مدرسه بچه دختر عمم تاتامیه کف کلاس 

ولی تمام مناسبت ها که اونا جشن میگیرن اینا هم جشن میگیرن 

یه فرق اساسی که برام مهم و خدا رو شکر بچمو امسال دولتی فرستادم اینه که چون هزینه زیادی گرفته میشه از اولیا در عوض بچه ها هرکاری دلشون میخواد میکنن و معلم اجازه دعوا کردن نداره 

بچه دختر عمم به شدت بی ادب شده  وای معلم کلاس پسرم خیلی مودبانه و با ارامش تذکر میده