2777
2789
عنوان

من چجوری طلاقمو بگیرم؟

466 بازدید | 48 پست

من خیلی شرایط خوبی ندارم با همسرم . خانوادم هم پشتم نیستن حتی کتک از مامانم میخورم میگ حق نداری جدا بشی . هرچقدرم بد باشه مجبوری بسازی من همش ۲۲ سالمه .بخدا دارم زنده زنده دفن میشم . نمیدونم باید چکار کنم😔. طاقت این زندگیم هم ندارم تاپیک های قبلم بخونین متوجه میشین . فقط دلم گرفته دیگ دوس دارم بمیرمممم بخدا .

کاربری دست دو نفر♥️کاربری سومهه♥️

شاغلی؟ یا پس اندازی چیزی داری؟

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول سعی کن ی شغلی در امدی برا خودت داشته باشی بعد اقدام کن

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

اگه همه راهها رو رفتین و شوهرتون درست بشو نیست و شاغل هستین یا حرفه خاصی بلدین و میتونید شغل پیدا کنید جدا بشین چون هدر دادن عمر و جوونیتون واسه ادم بی لیاقت واقعا ظلم در حق خودتونه

لعنت خدا بر اون ۱۶ میلیونی که به یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه

بچه نداری .یه شغل پیدا کن شده پرستار بچه وسالمند به درآمد برس بعد برو 

ولی اول سعی کن زندگیتو درست کنی نمیدونم شاید مامانت چیزی میدونه که نمیزاره برگردی

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

اگه همه راهها رو رفتین و شوهرتون درست بشو نیست و شاغل هستین یا حرفه خاصی بلدین و میتونید شغل پیدا کن ...

دقیقا اره مشکلم اینه نمیزارن جدا شم همش مامانم میگ حرف مردم ابرومون و... ولی بقران دارم تلف میشم هیچ جوونی نکزدم زندگی نکردم خوشی ندیدم .

ببین عزیز دلم تصمیم گیری برای طلاق یه مقداری سخته اما اگر واقعا احساس می‌کنی که دیگه بریدی به تهش رسیدی و این زندگی دیگه درست نمیشه و شوهرت هم آدم درست حسابی نیست باید جدا شی و یه زندگی جدیدی برای خودت بسازی .

مسیر سختیه اما باید قوی باشی و دستت رو رو زانوت بزاری و بلندشی ، به حرف مردم اهمیت ندی ، تیکه ،طعنه ، آزار و اذیت همه رو ندید بگیری ‌.

حتما حتما برو با یه وکیل صحبت بکن .

اگر شاغل نیستی حتما یه شغل پیدا بکن .

میگی خانواده ات پشتت نیستن پس صفر تا صد مسیر رو باید تنهایی بری و مستقل باشی .

خوب فکراتو بکن .

بعدش از یه مشاور حقوقی کمک بگیر و باهاش صحبت کن .

بعدشم در خواست طلاق بده .

اولش یکم برو بیا و جلسات مشاوره ایناشاید براتون بذارن اما خب چیزی نیست

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

مشکلت چیه که میخوای طلاق بگیری ؟ بعد هم همه چی مگه با طلاق درست میشه ؟

عصبیه بداخلاقه از وقتی ازدواج کردیم چندساله سرهم ۶ سال حتی باهام بازار نمیاد ن تفریح ن مهمونی ن خونه زندگی پیش مادرشم تو دو اتاق جالب اینه اون خونه هم مال مامانم اینا مستاجر مامانم . ن جایی ن کاری هیچیییی تنها هم نمیزاره . 

دقیقا اره مشکلم اینه نمیزارن جدا شم همش مامانم میگ حرف مردم ابرومون و... ولی بقران دارم تلف میشم هیچ ...

کاری به حرف مردم نداشته باشین مگه قراره مردم بهتون ارامش بدن یا یه زندگی خوب ؟؟؟ فقط و فقط به خودتون فکر کنید و اینده خودتون براتون مهم باشه 

لعنت خدا بر اون ۱۶ میلیونی که به یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه