2777
2789

شوهر من بعده زایمان کلا یه آدم دیگه شده سرد شده هر چی دهنش میاد بهم‌میگه خیلی اخلاقش بد شده😔

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شبا زباد وقت بذار

شبا دیر میاد ۱۲ اینا قبلا زود نیومد از وقتی میاد تا خواب سرش تو گوشیه

من فقط یبار باردار شدم ک اونم نموند و افتاد ، اما شوهرم اون تایم خیلیییی مهربونتر شده بود ، وقت کاریشو کمتر کرده بود ک پیشم باشه بیشتر ، کلا از اخلاقش خیلی راضیم ، نمیدونم اگه بچه دارم میشدم اینجوری میموند یا ن ، اما کلا ایمهمه وقته زنشم ، هیچوقت بی توجهی نکرده یا بی احترامی 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
وای خدایا باهاش صحبت کن ببین مشکل چیه  آخه ی خانم الان محبت بیشتری میخاد  من اینقدر برا ...

۱ سال گذشته بچه ام  یساله شده تو این یسال هر روز پرسیدم هر روز حرف میزنم میگه خسته ام ولم کن

من احساس میکنم دلیل سردی مردا بعداز زایمان بخاطر اینه ک فک میکنن با اومدن بچه دیگه توجهی قبلی رو دریافت نمیکنن بنظرم عادیه به مرور زمان که به اومدن بچه عادت کردن درست میشن..

من احساس میکنم دلیل سردی مردا بعداز زایمان بخاطر اینه ک فک میکنن با اومدن بچه دیگه توجهی قبلی رو دری ...

۱ سال گذشته روز به روز بدتر میشه