2777
2789
عنوان

چی بپوشم

47 بازدید | 4 پست

خانما ی سوال بنظرتون تو خونه چ لباسی بپوشم.تیشرت و شلوارک میپوشم 

بنظرتون برا تنوع گه گاهی پیرهنای بلند نخی بپوشم هوا داره گرم میشه.البته طرفای ما هوا زود گرم میشه.متاهلا ی کمکی کنن. بنظرتون .آقایون چی دوس دارن بپوشیم.گاهی وقتا میگم نکنه خسته بشه ازم.چرا اقایون انقد لباس پوشیدن واسشون مهمه.انقدی ما اهمیت میدیم خودشون اهمیت نمیدن

کراپ تاپ کبریتی خیلی شیکه

من عاشقشم

میتونی با شلوارک ستش بخری

برات چن نمونه بفرسم ایده بگیری؟

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه وقتی میخوام برم خرید باهم میریم هرچی اون گفت میخرم البته الحق سلیقش فوق العاده هست شماهم یا با اون برو خرید یا هم از خود همسرتون بپرسین چه لباس هایی دوس دارع

بهت گفتم چه کاری داغونم میکنه و تو عالی انجامش دادی ):