2777
2789
عنوان

من خیلی بی زبونم چیکار کنم

89 بازدید | 6 پست

تو شهر غریبم دور از خانواده وتنها پسر ۱۵ ماهه دارم خیلی بی زبونم و نمیتونم مثل بقیه تیکه بندازم و از خودم دفاع کنم خانواده شوهرم تقریبا خوبن اما بازم حرفایی پیش میاد اما اصلا نمیتونم غیر مستقیم حرف و بندازم یا کسی پشتم حرفی بزنه نمیتونم پیش بقیه اعتراض کنم کلا خیلی بسازم و با همه خوبم شده بهم تیکه انداختن اما من نمیتونم جوابشونو بدم 

تنها هم موندم تو خونه و دوستی ندارم که حداقل یکم یاد بگیرم خیلی ناراحتم چیکار کنم 

منم مثل تو  یا ول میکنم میرم یا همه ش جمع میشه جنگ درست میکنم سبک میشم

بعضی ها رو میبینم با خنده و شوخی و غیر مستقیم همچین تیکه میندازن و حرفشونو میگن خیلی غبطه میخورم به حالشون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیخیال بابا همه رو به هیچ جات حساب نکن و هرچی گفتن بی محلی کن حتی فکرتم مشغولشون نکن. فقط به فکر آرامش خودت و زندگیت و پسرت باش.  اونایی هم که تیکه میندازن و غیبت میکنن بی شک پر از عقده و حسادت هستن، شما ذاتت درسته بخاطر اونا خودتو عوض نکن.

بیخیال بابا همه رو به هیچ جات حساب نکن و هرچی گفتن بی محلی کن حتی فکرتم مشغولشون نکن. فقط به فکر آرا ...

آخه فک میکنن ساده ام و هیچی حالیم نیست 

اصلا اهل گله و شکایت نیستم و خیلی بسازم 

نمیدونم چه اخلاق گندیه من دارم