2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینکه حضور تو کلاسا الزامیه؟ شما رتبت چند هزار شد چند ساعت در روز درس می‌خوندی

آره دیگه اجباریه فقط دوبار تو هر درسی میتونی غیبت کنی بیشتر شه حذفت میکنن 

۵هزار شدم

ببین من ساعت مشخصی تو درس خوندن نداشتم مثلا یه روز هفت ساعت درس میخوندم دیگه تا چند روز نمیخوندم مثلا یه هفته خیلی خوب خوندم تا یه ماه نخوندم...اینجور درس خوندن خوب نیست سعی کن یه برنامه منظم داشته باشی ولی من منظم نبودم 

.....

آره دیگه اجباریه فقط دوبار تو هر درسی میتونی غیبت کنی بیشتر شه حذفت میکنن  ۵هزار شدم ببین من ...

آخه من شاغلم بعد ۱۹ سالمه میخوام هم کار کنم هم درس بخونم کارم شیفتیه فقد ی هفته در ماه شیفت صبح که اونم ی کاریش میکنم اصلا بتونم بخونم در بیام ببینم بهم مرخصی نمیدن نمیرم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم چه جوری بخونم 

آره دیگه اجباریه فقط دوبار تو هر درسی میتونی غیبت کنی بیشتر شه حذفت میکنن  ۵هزار شدم ببین من ...

و اینکه حقوق فرهنگیان الان چقدره ؟ 

بعد از اینکه قبول شدی اومدن تحقیق 

قبلش چادر سر میکردی

و اینکه حقوق فرهنگیان الان چقدره ؟  بعد از اینکه قبول شدی اومدن تحقیق  قبلش چادر سر میکر ...

حکممون ۷۹۰۰ بود واریزی ۵ تومن بود امسال حکممون شده ۱۰تومن حدود ۶نیم میگیریم 

نه چادری نبودم الانم نیستم ولی باید رعایت کنی نباید خیلی باز بری بیرون با همسایه و دوستاتم  هماهنگ کنی که اگه اومدن تحقیق بگن تو باحجابی

.....