2777
2789

دختر خاله منم هست🤭

واسه تولدش میخوام کوله و جامدادی و اینا بگیرم همین گروه

به نظرتون خوشش میاد کلاس یازدهمه😑😂

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم علت افسردگی جوونا بی پولی و بیکاری هست  اینکه ۱۵ سال درس خوندن ولی با مدرک لیسانس باید ب ...

کلا مطلب و نگرفتین.من خیلی نمیتونم این قضیرو باز کنم‌.نوحه کی گفت😂خود دانین اهنگهای کره ایی بشدت منفی ان ..‌و من اینو مطنینم از روی نظرم نمیگم .یجوور علمه‌

وقتی فقط می خوای یه چی گفته باشی:/// دوست نداری توهین نکن  چیزی نمیدونی ازشون حرفم می زنی

من از تو بهتر می‌دونم 

کاش اینقدر که از اینا دفاع میکنید و خودتون رو براشون میکشید جا های دیگه هم همینطوری بودید 

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...
ترخدا گوش ندین اینا رو بشدت امواج منفی دارن نمیتونم اینجا توضیح بدم ولی ببینین تمام نوجوان ها و حوان ...

معلومه هیچی ازشون نمی دونی 

اگه اتفاقا یه دلیل واسه خوشحالی و ادامه دادن باشه همین گروهه

پس وقتی اطلاعاتت ناقص و اشتباه مجبور نیستی نظرتو بگی 

افسردگی جوونا واس یه چی دیگس

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

کلا مطلب و نگرفتین.من خیلی نمیتونم این قضیرو باز کنم‌.نوحه کی گفت😂خود دانین اهنگهای کره ایی بشدت من ...

ولش کن اینا رو یه مشت بچه که هیچی نمیدونن 😂

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...
خودتون میدنین عزیزم‌اینارو همینجوری نگفتم.

شاید افزایش اگاهی در افکار یکه شما میگید دخیل باشه. و ربطی به اهنگ هایی که باعث ترشح دوپامین میشه نداشته باشه عزیزجان  میتونید برید راهنمایی کنید تتلو گوش ندن تا دچار افسردگی نشن

من از تو بهتر می‌دونم  کاش اینقدر که از اینا دفاع میکنید و خودتون رو براشون میکشید جا های دیگه ...

چه ربطی دارع؟

نمیدونم یه گروه چه آسیبی به شما میزنع ک انقدر فشاری میشید 

برو یاد بگیر به سلیقه ی دیگران احترام بذاری

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

شاید افزایش اگاهی در افکار یکه شما میگید دخیل باشه. و ربطی به اهنگ هایی که باعث ترشح دوپامین میشه ند ...

اصلا ربطی به افکار و عقیده نداره .مبحث خیلی فراتره.‌‌‌خیلی‌....زندگی خودتون هرجور مایلین