2777
2789
چند بار زدم کسی یادش نبود.بی نهایت زیبا بود.بهترین رمانی که خونده بودم دوست دارم یه بار دیگه بخونم و ...

اسم شخصیتاش یادت نیست؟ 

همینجوری بزن رمان فلانی و فلانی شاید بیاره 

تو تلگرام هم یه کانالایی هست که داستان رمانو میگی میذارن تو کانال کسی اسمشو بلد باشه میگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی خلاصه ازش میگین

دخترع و پسره عاشق هم میشن بعد کلی مخالفت ب هم میرسن ی اتفاقی برا پسره میوفته میزنه 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
دخترع و پسره عاشق هم میشن بعد کلی مخالفت ب هم میرسن ی اتفاقی برا پسره میوفته میزنه 

میره

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون