2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم مشکل ذهنته نه دهنت

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

خواهر برادر منم همین جور یه عمر ریدن به اعتماد به نفسم

بعد داداشم رفت زن گرفت عین میمون همه جاشم برد داد عمل کردن از نو کوبید ساخت 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

یه بزرگتر باید به داداشت تذکر بده کارش خیلی زشته یا خودت به پدر یا مادرت بگو تا بهش تذکر بدن

مسخره کردن کار خیلی زشتی هست که بچه باید تو خانواده یاد بگیره که این کار نکنه

یه همسایه داشتیم دستگاه گذاشته بود رو صورتش سیم واینجورچیزاوصل بود به صورتش البته من هیچ موقع متوجه نشده بودم ولی میگفت فکم جلوبود دادمش عقب

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
یه بزرگتر باید به داداشت تذکر بده کارش خیلی زشته یا خودت به پدر یا مادرت بگو تا بهش تذکر بدن مسخره ...

دو بچه دارم یبار هم جلو شوهرم این کارو کرد.شوهرم مدتی ازم زده شد

فقط خدا حقیقت دارد

یمی از اقوام مدادم به من توی جمع ها و مهمونیا می‌گفت چرا دخترت اینقدر سبزس و می خندید حالا فک کن مرده چهل سالشه

منم یبار بلند گفتم ادم ذاتش سفید باشه بهتر از صورتشه

همونجا مجبور شد معذرت خواهی کرد دیگه ام تکرار نکرد

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

آخه چهل و دو سالشه

زنگ بزن یا حضوری خودت باهاش صحبت کن بگو تو دشمنم هستی یا برادرم جلو شوهرم که پسر مردمه به جای اینکه عزت بهم بدی تحقیرم میکنی یا به پدر مادرت بگو باهاش صحبت کنن