2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله hum جان اما به این پررنگی نیست انگار ضعیفه .بچه ها اول باید بزارم توآب ریشه بده بعد بکارم؟ آخه گذاشتم تو گلدون الان دیدم ساقش داره خراب میشه

*چه اسارت بی افتخاری است ، در بند حرف این و آن بودن* ژان پل سارتر
بله hum جان اما به این پررنگی نیست انگار ضعیفه .بچه ها اول باید بزارم توآب ریشه بده بعد بکارم؟ آخه گ ...

تکثیر: این گیاه به سرعت در آب و یا خاک ریشه می دهند. از اواسط بهار تا اواخر تابستان که گیاه مادری تجدید رشد کرده و شاخه ها آن باید سرزنی و جوان شوند، می توانید شاخه های هرس شده را به طول ۵/۷ سانتیمتر جدا کرده و هر ۵ قلمه را در گلدانی با قطر دهانه ۹ سانتیمتر حاوی کمپوست خصوص بذر و قلمه قرار دهید. خاک را نسبتا مرطوب کنید و گلدان را در دمای ۱۸ درجه سانتیگراد و نور کافی نگه دارید. پس از ۵ روز  تا ۱ هفته ریشه دهی انجام می‌شود و شما می توانید مقدار آبیاری را بیشتر کرده و با کود مایع آنها را تغذیه کنید. در شرایط مشابه، قلمه در آب نیز ریشه خوهند داد.

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
بله hum جان اما به این پررنگی نیست انگار ضعیفه .بچه ها اول باید بزارم توآب ریشه بده بعد بکارم؟ آخه گ ...

عزيزم آفتاب دوسته بزار آفتاب تا دماي ٣٠ درجه

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️