2777
2789

یه چشمم اشکه یکی خون، دارم دق میکنم، یه غلطی کردم یه اشتباهی کردم جبران ناپذیر 😭😭 من اصلا خوشم نمیومد از این کارا نمیدونم چیشد که وسوسه شدم برم ژل لب بزنم کاش زمان به عقب برمیگشت و میرفتم به ۲۰ روزپیش به زندگی عادیم ای خدا 😭

مردک گفت یک هفته ورم و کبودی طبیعیه و تازه بعد از ۲ هفته کاملا طبیعی میشه اما الان ۳ هفته گذشته و نه تنها خوب نشده لبم بدترم شده 😭😭 من عقل ندارم خدایا چیکارکردم بایدمیرفتم پیش متخصص پوست و زیبایی 😭 جعبه رو هم جلوی خودم باز نکرد تاریخ مصرفشم نگاه نکردم عین هالو رفتم و اومدم😭😭 همون لحظه موقع تزریق درد زیادی رو تحمل کردم اولش پوسته پوسته شد فکرکردم طبیعیه اما رگهای خونی لبم سوراخ شده و الانم عفونت کرده، ژلش تقلبی بود و بارکد وزارت بهداشت نداشت، دوستم گفت نورامیس نزن فیکش زیاد شده کاملا مشابه اصله اما گوش نکردم ب حرفش چون خیلی تعریف نورامیس شنیده بودم ۲ سی سی زدم من اولش فکرکردم طرف دکتره اما نبود تتوکار بود فقط بدون هیچ مهارت و تجربه ای.

عکس میزارم کسایی ک حساسن نبینن 😭😭😭

برو دکتر برات تخلیش کنه

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای 😱

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

یا خدااااا

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐