2777
2789
عنوان

دوستان به راهنماييتون نياز دارم

229 بازدید | 10 پست

خانما من يكسال و نيمه تو اپارتماني كه رهن كرديم ساكنيم از وقتي كه قرارداد بستيم و پامونو گذاشتيم تو اين خونه رزق و روزي بشدت كم شد هم من هم همسرم دلمون ميخواد بريم ولي واسه اينكه خونه نوسازه و پول رهنش مناسبه نميدونيم بمونيم يا بريم 

خدایا دلیل روشن نشدن دلم رامیدانم... کبریت ایمانم خیس شده است...

نميشه كاري كرد كه رزق و روزيمون برگرده،بهم گفتن سركه بريز گوشه هاي خونه رو ريختم ولي بي فايده بود

خدایا دلیل روشن نشدن دلم رامیدانم... کبریت ایمانم خیس شده است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نميشه كاري كرد كه رزق و روزيمون برگرده،بهم گفتن سركه بريز گوشه هاي خونه رو ريختم ولي بي فايده بود

وای این کارا چیه مگه سرکه میتونه کاری کنه بهتر اینه که دعا کنی و سعی و کوشش از قدیم گفتن از تو حرکت از خدا برکت

هر روز صبح بعد از نماز صبح یه یس بخون.یه قسمتی از درآمدتون هم نذر یکی از اهل بیت کنید.برکت مال رو از خدا بخواهید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

تاحالا نشنیده بودم ولی شاید یک مشکلی هست که این حس درونت به وجود اومده.نمیدونم چیکار کن فقط بهش فکر نکن و پرو بال نده.صدقه هم هرروز بده

خدایا..راضی ام به رضای تو که ایمان دارم تو بهترین خیر را برای من می خواهی.