2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 21 پست

حق دارین حداقل پشت تلفن ازتون دعوت میکرد. اینجوری براتون ارزش قائل نشده وبود ونبودتون براشون مهم نبوده

من باشم دلخورمیشم

الهی و ربی من لی غیرک ♥                                                    اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین این شرایط رو در نظر بگیر شاید سرشون شلوغه برای عروسی و با این نت و اینا سخته بهت زنگ بزنن  ...

اخه برام مهم بودن میتونست هفته قبل زنگ بزنه یکیشون حداق زنگ میزد حالا زنگ نه یه میسج واتساپ من خیلی دوسشون داشتم وهمیشه به فکرشون بودم ولی اینکه همه رو یادشون بوده به غیر من این برام بد شد. از بیگانه بیگانه تر بودم براشون

حق دارین حداقل پشت تلفن ازتون دعوت میکرد. اینجوری براتون ارزش قائل نشده وبود ونبودتون براشون مهم نبو ...

حتی وقتی حلقه برا این دخترش اوردن من ایران بودم خونه بابام بابام اینا رو دعوت کردن ولی منو نگفتن ولی گفتم خونه بابام نمیشه به بابام گفتن دعوتشون کردن نادیده گرفتم رفتم کلی کمکشون کردم گفتم سرش شلوغه نگفته اشکال نداره ولی برای عروسی هیچی نگفتن فهمیدم کاش اون موقعم نمیرفتم برا جشن حلقه دخترش 

هیچ وقت نمیرم خونشون چقدر ساده بودم

اخه برام مهم بودن میتونست هفته قبل زنگ بزنه یکیشون حداق زنگ میزد حالا زنگ نه یه میسج واتساپ من خیلی ...

ببین موقع عروسی داییم چون خودم خیلی تو اون موقعیت باید کار انجام  میدادم یادمه مه واقعا خیلی چیزا داشت از یاد میرفت با اینکه تعدا خیلی زیاد بود و از یاد یکی میزفت اون یکی میگفت 

بعد الان تو هیجانات عروسین و بدو بدو که همه چی به موقعش باشه 

من دو هفته پیش آسیب دیدم صورتم به طرفش کامل زخم شد خیلی انتظار داشتم مامانم که به مامان بزرگم گفته بود حداقل یه زنگ بزنه حالمو بپرسه چون همیشه میگهتو نوه اول منی و این داستانا بعد فهمیدم حالش بد بوده تو بیمارستان بوده 

منظورم کلا اینه که یکم باید صبر کنی و زود قضاوت نکنی جون منم مثل خودت سریع طرف رو‌محاکمه میکنم باد ازم خواهی میکنه خودم خجالت مبکشم 

بنظرم بهتره حرفی بزنیم که بحث نشه منم گفتم کوتاهی کردن اما شاید ارزش نداشته باشه رابطه خوب چند ساله ...

درسته ولی لازم‌م‌نیس بزنگه 

ما خودمون برامون پیش اومد دقیقا همین‌شرایط 

طرف فک‌کرده بود التماس میکنیم‌باهاش رابطه داشته باسیم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز