قارچو نگینی تفت بده،هویچ و مرغ رو ابپز کن،هویچ و رنده کن مرغم ریش ریش کن،قاطی.کن با مواد دیگ،جعفری یا گشنید تازه هم ساطوری کن اضافش کن،ببعد پنیرخامه ای بهش اضافه کن،نون پیراشکی بگیر،بریز وسطش لوله ایش کن ،تو دیس بچین،روشم خامه بریز با پنیر پیتزا،محشره خیلیم اسون
کتلت . سوپ جو ،زرشک پلو با مرغ ، قیمه سیب زمینی ، فسنجان ، کشک بادمجون ، اش رشته ، قرمه سبزی ، ولی من خودم بهت زرشک پلو با مرغ و سوپ جو پیشنهاد میکنم همراه با سالاد و مخلفات ی غذای راحتم مثل قیمه میتونی کنارش بذاری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برا اینکه مرغت خوشمزه بشه به تموم مرغا نمک و زردچوبه بزن سطح مرغ باید اینجوری باشه بعد تو روغن سرخشون کن ک طلایی بشن بعد دوتا پیاز رنده کن تو روغن سرخ کن ادویه کاری فلفل و دارچین و... اضافه کن رب و سرخ کن تو روغن مرغارو بچین تو قابلمه و مخلوط پیازداغ و بریز روش بعدم فلفل دلمه ایی و هویج ب مرغت اضافه کن و اب کم بذار بپزه معرکه میشه
پیازو تفت میدم گوشت چرخ کرده رم بهش اضافه میکنم بعدش هویج و فلفل دلمه ای و قارچ خوب که سرخ شد یه کوچولو رب میزنم تفت میدم بهش.وقتی سرد شد .میریزم تویی خمیر یوفکا روش پنیر پیتزا میریزم.میپیچم و سرخ میکنم.
وکسی چه می داند تو روی همه مسکنهایی جهان را کم میکنی...